Follow:

Adventskalender nail polish day 12 : Maybelline 247 Ripped-Tide

Hier is een nagellak uit adventskalender dag 12 een Maybelline uit collectie Color show Acid Wash effect “247 Ripped-Tide.

Adventskalender 2014 day 12

Adventskalender 2014 day 1
Nagellak van Maybelline heb ik niet veel. Ik heb hem bij de drogist gekocht in de sale. In de fles ziet de kleur leuk uit. De lakje heeft witte confetti en ik denk aan sneeuw effect. De lak is aan dikke kant maar brengt nog goed aan. twee laagjes dekken hier en daar nog transparant. Ik ben benieuwd of deze op donker basis goed effect krijg maar ik vind het effect zonder met gekleurde lakje niet zoals wat ik verwacht. De effect is wel leuk net als sneeuw vlokjes.

Check morgen voor nagellak dag 13 op Deb`s site.

Share
Previous Post Next Post

You may also like