Follow:

Stapelbare Angry Birds spaaractie, stapel ze allemaal bij PLUS

Angry Birds
PLUS supermarkt komt met nieuw spaaractie stapelbare de karakters uit het spel Angry Bird. Angry Birds is een computerspelserie. Wat superleuk nieuws is dat ze niet alleen worden verfilmd maar je kunt nu ze in levende lijven mee spellen. Mijn zoon heeft het pakketje geopend en hij wilde natuurlijk gelijk met ze mee te spelen.


Angry Birds
Mijn zoon pakte gelijk deze drie en stapelde hij gelijk op elkaar.

Angry Birds
En dan nogmaals nog een keer proberen. De karakters van Angry Bird zijn van stevige plastic gemaakt. Om ze zo de hoogste stapel bouwen, moet je wel echt goed concentreren en geduld anders omvallen ze allemaal en dan moet je weer opnieuw stapelen. Het is wel om mee te spelen voor als het weer somber is of op vakantie. Super leuk spaaractie PLUS!

Angry Birds
Er zijn in totaal 25 verschillende Angry Birds karakters. Zorg je ze bij elkaar te sparen dan berg je ze op in verzamelkoffer. Deze is voor €1,99, verkrijgbaar bij jouw lokale PLUS supermarkt . Maar wees er wel vliegensvlug, want op = op!

Angry Birds
Vanaf 15 mei tot en met 18 juni 2016 bij ij elke 15 euro aan boodschappen ontvang je één Plus Angry Bird karakter èn ontvang je een Angry Bird spaarzegel voor de extra items. De extra items zijn verkrijgbaar tegen bijbetaling en inlevering van de zegels. Ja…naast 25 verschillende Angry Birds karakters kan je een pluche Angry Bird uitkiezen bij inlevering van 10 spaarzegels + €4,99.

En ook kan je elke week kans op te gekke prijzen winnen als je de hoogste toren met Angry Birds kunt opstapelen. Vind je hier om mee te doen.

Stapel je ze allemaal?

Blijf op de hoogte van PLUS supermarkt door deze Facebook te liken.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like