Follow:

Eetkalender 2018 van foodblogger Francesca van Berk

Eetkalender
Elke dag avondmaaltijd bedenken is het lastig voor mij (Inspiratieloos) en ook ben ik geen keukenprinses. Maar nu hoeft ik geen zorgen te maken want een paar dagen terug heb ik de Eetkalender van 2018 van Francesca Kookt binnengekregen. De Eetkalender 2018 van Francescakookt.nl staat boordevol inspiratie met meer dan 200 recepten. Ik ben erg benieuwd naar, jullie ook. Lees gauw je mee

Eetkalender
Op eerste bladzijde lees je “standaard in de voorraadkast” en “Kliekjesdag op vrijdag”. Daarnaast vind je in deze Eetkalender 2018 iedere maand “Seizoenskalender” | “Wat staat er deze maand op het menu” (Weekmenu). Op weekmenu vind je de recepten met duidelijke instructies en handige weekplanners met voldoende schrijfruimte voor het hele gezin. Ik eet geen spekjes of varken vlees en ik lees dat er aantal recepten zijn met spekjes en of varken vlees maar mossel bijvoorbeeld die mijn man niet tegen kan. Dus hier moet ik wel zelf aanpassen of vervangen met andere vlees of gewoon alleen groenten. Er staan iedere maand een recept in van een van onze favoriete Nederlandse (food)bloggers, onder andere Karin Luiten, Pauline Weuring en Monique van Loon. Achterin de kalender vind je makkelijke basisrecepten voor bijgerechten, de handige receptenindex en een notitiepagina. Ik heb er zin in om aan de slag te gaan. Ik ben benieuwd of ik de recepten kan maken.

Hieronder laat ik aantal bladzijden.
EetkalenderEetkalenderEetkalender

Eetkalender
De Eetkalender vind ik erg handig want er staat gevarieerd recepten van vis-, vlees- tot vegagerechten. Ik hoeft niet meer te vragen “Wat zullen we eten vanavond?” want de antwoord staat nu in de eetkalender 2018 voor een jaar lang. Behalve vrijdag en weekend. Het staat geen recept want iedere vrijdag is een vaste kliekjesdag zodat je zo min mogelijk hoeft weg te gooien. Weekend doen wij meestal iets makkelijk Pannenkoeken of patat bijvoorbeeld of toevallig getrakteerd. De Eetkalender 2018 is exclusief te koop in Francesca`s shop € 19,95. Zeker een ontzettend leuk cadeau om te geven of te krijgen.

Tip : Sinterklaas/Kerst cadeau

Eetkalender 2018 van foodblogger Francesca van Berk | schrijfbaar papier | 138 pagina`s | €19.95

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like