Follow:

Food Friday : Mild Curry Madras pakket

Food Curry Madras
Een tijdje gelezen zie ik vaak in de supermarkt verschillende verse pakketten zoals erwtensoep pakket, tomaat soep pakket en nog veel meer. erwtensoep pakket hebben wij al een paar keren gemaakt want tja mijn man is gek op deze soep. De andere verse pakketten heb ik nog nooit gemaakt. Dus deze keer ga ik makkelijk avondmaaltijd maken. Ik kocht Mild curry madras pakket bij Lidl.

Food Curry Madras
Mild Curry Madras pakket bevat
1 mini bloemkool
1 Paprika
1 Rode peper
1 Limoen
1 Ui
2 tomatoos
Pasta Madras currypasta
Kokosmelk

Zelf toevoegen
– 300 gr kipfilt
– olijfolie
– 300 gr rijst

Er zijn stap voor stap op de papier hoe moet je allemaal doen dat vind ik erg handig. Maar ik volg niet alle instructie, zoals de rode peper (ik voeg verse op de rijst).

Alle groenten (bloemkool, paprika, ui, tomaten en rode peper) in kleine blokjes snijden. Pers de limoen. Doe olie in de pan en bak de kipfilet (die al gesneden of zelf de kip in blokjes snijden) tot bruine gaar. Daarna voeg ik alle groenten (behalve rode peper) toe, vervolgens voeg je de curry pasta en laat even roeren in twee minuten. Daarna voeg je kokosmelk en laat even goed pruttelen. Alles laste doe je limoensap in. Klaar!
Kok de rijst zoals de aanwijzingen.

Serveer deze curry madras met rijst en ik strooi op de rijst verse rode peper en gebakken uitjes en vergeet kroepoek erbij.

Eet Smakelijk!

Het is makkelijk en all ingrediënten die je nodig zit al in een pakketje. Ik heb er zin om andere verse pakketten uit te proberen. Heb je ook ooit verse pakketten uitgeprobeerd.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like