Follow:

EOTD : Shattered lime

Hi… dat is laaaaaang geleden plaats ik eotd. De laatste tijd gebruik ik minder make-up want ik heb gewoon geen zin in. Eyeliner is voldoende..raar he! Mascara dat heb ik niet minder behoefte aan want mijn wimpers zijn nu langer en ik vind het mooi 😉 (volgens mij zelf) – Artikel ook zonder mascara. Ja..ja…serieus ….zonder mascara vind ik niet zo erg. Waarom? geen flauw idee 😀

Andere redenen omdat mij wallen erg zichtbaar zijn dan vind ik niet echt prettig om te zien. Ik zie er vermoeien uit. Ik moet echt vroeg naar bed iedere dag zodat mijn wallen minder worden, hoop ik maar helaas lukt het helaas nog niet, elke keer weer laat naar bed. Maar het moet echt doen.


Dagcrème : Weleda Rosa Mosqueta
Foundation : Garnier BB + Revlon
Blush : TBS
Base oogschaduw : Lime creme
Oogschaduw : LookX – lime (uit Summer collectie 2012 – swatches) | UD – shattered, Last call en Mildew en (swatches)
Eyeliner : Pupa diva
Lipstick/Lipbam : Hurraw – Licorice Lip Balm (artikel) en Elf mineral – Cool Coral

Share
Previous Post Next Post

You may also like