Follow:

Fashion friday : Zwarte enkellaarsjes met imitatiebont

Sacha Zwarte enkellaarsjes met twee gespen en imitatiebont
Het is nog niet warm weertje en dus draag ik nog niet sandaal of sneaker, wel enkellaarzen. In de winter periode draag ik altijd UGG en thuis draag ik thermo sokjes en pantoffel/huisslipper. Het was wel nog even tijd om perfecte enkellaarsjes te vinden. Toch eindelijk heb ik hem gevonden en vandaag laat ik ze in dit artikel zien. Kijk je mee

Sacha Zwarte enkellaarsjes met twee gespen en imitatiebont
Zoals jullie waarschijnlijk al weten dat ik altijd koude voeten hebben en niet alleen in de winter tijd maar ook in de tussen seizoen zoals lente en herfst seizoen. Ik draag in de kou weer schoenen die mijn voeten warm geeft, enkellaarjes UGG bijvoorbeeld maar ik wil andere enkellaarjes dragen. Na zoektocht naar damesschoenen op webshop Sacha heb ik deze zwarte enkellaarjes met imitatiebont gevonden. Wat ik fijn vind dat deze enkellaarsjes geen hoge haak (3 cm) hebben en rits aan de zijkant. Handig! geen moeite met veters. Ja.. ik zoek de schoenen die snel aan en uit. Deze enkellaarsjes versier met twee gespen met zilveren details dan maakt de enkellaarsjes stuk leuker. De buitenkant van de laarzen is van leer en aan de binnenkant is van stof en imitatiebont. Deze enkellaarsjes kan je makkelijk combineren met casuaal looks of met jurk/rokje. Voor lente tijd wil ik nog enkellaarsjes zonder imitatiebont en nog laarzen maar dan zonder hoge haken. Als ik over schoenen of fashion items praat/schrijven of rondsnuffelen op webshop, word ik hebberig van en wil hebben..hebben….hebben.

Sacha Zwarte enkellaarsjes met twee gespen en imitatiebontSacha Zwarte enkellaarsjes met twee gespen en imitatiebontSacha Zwarte enkellaarsjes met twee gespen en imitatiebont

Wat vind je van mijn nieuw enkellaarsjes?

WEARING : Jeans – Bershka | Trui – H&M (ik heb zelf lange gehakt) | Shoes – Sacha

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like