Follow:

Fashion friday : Zwarte enkellaarsjes met imitatiebont

Sacha Zwarte enkellaarsjes met twee gespen en imitatiebont
Het is nog niet warm weertje en dus draag ik nog niet sandaal of sneaker, wel enkellaarzen. In de winter periode draag ik altijd UGG en thuis draag ik thermo sokjes en pantoffel/huisslipper. Het was wel nog even tijd om perfecte enkellaarsjes te vinden. Toch eindelijk heb ik hem gevonden en vandaag laat ik ze in dit artikel zien. Kijk je mee

Sacha Zwarte enkellaarsjes met twee gespen en imitatiebont
Zoals jullie waarschijnlijk al weten dat ik altijd koude voeten hebben en niet alleen in de winter tijd maar ook in de tussen seizoen zoals lente en herfst seizoen. Ik draag in de kou weer schoenen die mijn voeten warm geeft, enkellaarjes UGG bijvoorbeeld maar ik wil andere enkellaarjes dragen. Na zoektocht naar damesschoenen op webshop Sacha heb ik deze zwarte enkellaarjes met imitatiebont gevonden. Wat ik fijn vind dat deze enkellaarsjes geen hoge haak (3 cm) hebben en rits aan de zijkant. Handig! geen moeite met veters. Ja.. ik zoek de schoenen die snel aan en uit. Deze enkellaarsjes versier met twee gespen met zilveren details dan maakt de enkellaarsjes stuk leuker. De buitenkant van de laarzen is van leer en aan de binnenkant is van stof en imitatiebont. Deze enkellaarsjes kan je makkelijk combineren met casuaal looks of met jurk/rokje. Voor lente tijd wil ik nog enkellaarsjes zonder imitatiebont en nog laarzen maar dan zonder hoge haken. Als ik over schoenen of fashion items praat/schrijven of rondsnuffelen op webshop, word ik hebberig van en wil hebben..hebben….hebben.

Sacha Zwarte enkellaarsjes met twee gespen en imitatiebontSacha Zwarte enkellaarsjes met twee gespen en imitatiebontSacha Zwarte enkellaarsjes met twee gespen en imitatiebont

Wat vind je van mijn nieuw enkellaarsjes?

WEARING : Jeans – Bershka | Trui – H&M (ik heb zelf lange gehakt) | Shoes – Sacha

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply An

  Mooie laarsjes die erg comfortabel lijken

  31 March 2018 at 20:30
 • Reply Kreanimo

  Een belangrijke basic vind ik. Staan je leuk.

  10 March 2018 at 21:45
 • Reply nicole

  Ik vind ze heel leuk! En ze lijken me ook heerlijk comfortabel.
  nicole´s last blog post ..Jullie hulp gevraagd: wil je mijn enquete invullen?

  10 March 2018 at 15:30
 • Reply Nienke

  Wat een geweldige laarsjes! Perfect voor dit weer.
  Nienke´s last blog post ..Persoonlijke update maart

  10 March 2018 at 13:27
 • Reply Jadis

  Leuke stoere laarsjes inderdaad!

  10 March 2018 at 10:49
 • Reply Fleur

  Ik heb deze aan het begin van de winter gekocht en ze lopen zo lekker!
  Fleur´s last blog post ..Win #9 | Hatchimals CollEGGtibles zijn terug

  10 March 2018 at 10:41
 • Reply Karlien - Polished Cats

  oh ze staan je wel leuk!
  en lekker warm zo voor in de winter

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats´s last blog post ..NEW – Pink Cat Bag

  09 March 2018 at 18:24
 • Reply Manon

  Ik vind enkellaarsjes altijd heel erg leuk, maar nu weer het weer een beetje sneaker achtig weer
  Manon´s last blog post ..Therme | Roses Moisturizing Oil Spray

  09 March 2018 at 18:23
 • Reply Kim Buining

  Super leuk deze boots! Sascha heeft altijd zoveel leuks. Krijg echt zin in shoppen nu, haha

  09 March 2018 at 16:15
 • Reply Marije

  De laarsjes zijn niet zo mijn stijl, maar ze staan jou heel goed! Ze lijken me wel heel erg lekker warm om te dragen in de winter. Misschien moet ik de volgende winterperiode ook maar eens op zoek gaan naar warme laarsjes, enige wat ik heb zijn sneakers, pumps en ballerina’s.. niet echt warm voor de winter dus.
  Marije´s last blog post ..Wandelavontuur | Beverbiotoop de Zoersche Landen

  09 March 2018 at 14:58
 • Reply Manon

  Leuk! Zwart is altijd goed te combineren, super fijn.

  09 March 2018 at 14:23
 • Reply Inge

  oooh, die vind ik echt heel erg mooi… ook inderdaad echt super onder een kleedje! oooh ik wil ze! ik wil ze! maar mijn schoenenkast zit vol 😀

  09 March 2018 at 13:31
 • Reply Lodi

  leuk en lekker warm, dat heb je nodig, deze tijd van het jaar, leuk hoor!

  09 March 2018 at 13:07
 • Reply Yara

  Leuke laarsjes!
  Liefs,
  Yara

  09 March 2018 at 12:49
 • Reply karin

  dat is iets voor mij, ik heb ook altijd koude voeten!

  09 March 2018 at 12:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge