Follow:

Familie : Gubuk mesra ..ha..ha…!

Een tijde geleden op facebook ben ik getagged door mijn oude zus. Ze liet foto`s van haar tuintje. De tuin is lekker dichtbij bij haar huis…gewoon tegenover haar huis. In haar tuin is er klein huisje..nou ja..huisje..wij noemen gubuk. Een plaats voor even pauze na bezig met planten, meestal zit een gubuk in sawah. Dan kan de boeren zitten pauze of lunch.

Maar mijn oude zus noem dat Gubuk Mesra….ha..ha….Wij noemen dat jongeren gebruiken (geen idee tegenwoordig) om met vriendin/vriend daar te kletsen. Daarom noemen wij Gubuk mesra..maar hier mijn oude zus bedoel voor grappig.

De tuin zien er mooi uit. De planten groeien mooi en er is ook een vijver Lele

Sahrul ook even op foto. Wat hij groot geworden. Ik zag hem toen nog piep jonge neefje…nog peutertje toen en nu echt een jongetje geworden.
Ik mis niet alleen mijn familie maar ook gerechten. Lele goreng/bakar. Citroenbladjes zijn lekker met karedok.

Share
Previous Post Next Post

You may also like