Follow:

Familie : Kados voor myn fam.

Mini laptopje Packard bell, tasje met zachte van binnekant, mouse en oortelefoontjes erbij


Misschien weten jullie al dat ik no-buy periode doe. Die no-buy best goed gelukt en ben blij dat ik dit gedaan. En waarschijnlijk las/zag je ook foto`s in P365 voorbijkomen. Het was er actie bij Dynabyte mini laptopje…ja…na werk ging myn lieve man die laptopje halen. Nee….die mini laptopje niet voor my, maar voor myn oude zus (die ik al laaaaaaaang voor haar ga kopen en dit jaar uitgekomen mijn droom en ook haar droom). Waarom koop ik voor haar? Als dank voor alles wat ze heeft gedaan voor myn ouders (zorg verhuizen van Tasik naar Yogya…ik weet hoe moeilijk dat alles doen). Verder om Djess tijdens video chat/telefoon via skype of msn gelijk kan zien, vooral voor myn ouders. En ik wil ook ze zien. Ze willen zo graag Djess zien in bewegende beeld (niet alleen op foto`s). Natuurlijk heb ik ook ping2x voor internet gestuurd. Oh…ben zo benieuwd!

Verder heb ik Djess`s album foto (of course voor myn ouders) gemaakt bij Albelli.


En hieronder heb ook xtra iets : – 2 mayonaise (tube) voor myn vader, 2 maybeline liptick & 1 lipstick catrice (voor myn moeder en mbak), spelletje voor Sharul. Puput vraagt niet want ze is blij met mini laptopje. En extra loze foto`s voor myn ouders.

Super bedankt to onze buurman die op 29ste op vakantie naar Indonesie en ik mocht die kadotjes meegeven. Ik ben echt super…..super…blij…verder kan ik niet meer zeggen huil in my hart tijdens dit typen. Echt ontzettend bedankt Jakob!

Verder wil ik ook aan myn lieve man bedanken…..super…super bedankt myn lieve man :muah: om alles die mini laptop te knutsellen. Die mini laptop is in Indonesische taal zodra myn oude zus kan gelijk aan de slag…De belangrijke dinngen zijn al in de mini laptopje zoals voor Skype, video bekijken, muziek luisteren enzo…

Zo…Dhini is heeeeeeeeeeeeeeel erg blij! maar nu ga ik weer opnieuw sparen voor spullen die ik graag wil hebben :yes: (my andere wensen) en of voor Djess.

Share
Previous Post Next Post

You may also like