Follow:

Fashion friday : From dress to skirt

Rok
Deze rokje was een jurkje/lange top die ik al jaren heb. Eerlijk weet ik niet dit is jurkje of lange top maar ik droeg hem als jurkje met legging – artikel. Hij is wel kort, iets net onder de billen. Ik breng meestal oude kleren naar Kringloop maar ik wil rokje hebben dus ik besloot om dit kleertje te pimpen. Nou ja…gewoon geknipt. Ik moet elastiek erin doen zodat de rokje blijft goed zitten. Het was zonnig maar wel een beetje koud. Ik maak snel foto`s maken, gewoon in onze achter tuin met hulp van statief en remote. Omdat dit weer voor mij nog te koud is, draag ik lekker warm jas die ik al jaren heb. Lekker comfortabel draag ik sport schoenen 😉

Rok
Rok
RokRokRokRok
Fashion

Wearing : Shoes – Lidl | Sunglasses – Woodenmade | Jacket – Levis | Legging, jurkje – Esprit | Shirt – Zeeman

Photography : Dhinivh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like