Follow:

Fashion : Designer Zonnebrillen

2020-Bijenkorf5b In de zomer denk mens aan vakantie, lekker relaxen op het strand bijvoorbeeld. En lekker luchtige kleren aan en vergeet ook niet de zonnebril. In deze blogpost laat ik je aantal mooie zonnebrillen zien. Kijk je mee?

In de zomer, winter, herfst of lente als er de zon is, draag ik graag een zonnebril. Niet alleen om de ogen te beschermen tegen de zonlicht maar ook om de wallen te verstoppen en natuurlijk voor de mode. Op dit moment heb ik maar twee zonnebrillen die niet van de bekende merken. Maar eerlijk heb ik nog nooit luxe of designer zonnebrillen. Ik droom het wel en zeker wil ik heel graag een of twee Zonnebrillen hebben. Het mag natuurlijk meer zonnebrillen in het bezit zodat je af en toe kunt afwisselen. Hieronder laat ik je aantal mooie zonnebrillen zien die ik tijdens rondsnuffelen op de webshop de Bijenkorf. 2020-Bijenkorf5a Dior – Ddior zonnebril
Michael Kors – Zonnebril Abela MK6040
Prada – Zonnebril PR01OS
Tiffany & Co. – Zonnebril TF4145B
Versace – Zonnebril VE2184

Of heb je andere specifieke model zoals Retro zonnebril, Aviator zonnebril, Cat Eye zonnebril, butterly zonnebril en of andere modelen. Hieronder laat ik je nog aantal Cat Eye zonnebrillen zien. 2020-Bijenkorf5aa Bvlgari – Zonnebril gepolariseerd BV8226B
Michael Kors – Zonnebril MK1058B
Miu Miu – Zonnebril MU57TS
Gucci – Zonnebril GG0327S
DIOR – Zonnebril Wildly Dior

Een hele hoop mooie zonnebrillen. Stuk per stuk erg mooi. Het is toch leuk om ze te dragen gedurende zonnige dagen. Eerlijk is het niet makkelijk om te kiezen. Ze zijn allemaal mooi, hier word ik hebberig van. Op de plaatjes hierboven zijn mijn favoriete zonnebrillen die van Dior, Tiffany & Co en Prada. Ik vind altijd erg leuk om op een webshop rond te snuffelen. Er zijn nog meer modellen en de zonnebrillen van de bekende merken die bij jou past zoals Dolce & Gabanna, Michael Kors, Miu Miu, Ray-Ban, Dior en nog veel meer, voor zowel heren als dames. Zo heb jij een ruime keuze aan zonnebrillen. Voor andere modellen en prachtige zonnebrillen kunt je op de webshop de Bijenkorf vinden, kies maar modellen (aviator, wayfarer, butterfly, retro) en dan bestellen. Leuk voor jezelf of bestel voor als cadeautje. En nu er actie op geselecteerde zonnebrillen 40% korting op de tweede artikel.

Welke designer zonnebril staat in je verlanglijstje?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit artikel is samenwerken disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like