Follow:

Happy New Year 2014 and Oh…Hello January

day 1 - 365
Goede morgen allemaal! Wij bleven gewoon thuis en ik moet eerlijk zeggen…ik ben best bang met vuurwerk en de geluidje erbij. De geur vind ik ook niet lekker om buiten te gaan staan en bovendien Djess vindt dat helemaal eng. Hij wordt wakker door geluidjes en hij wilt niet meer ver van ons. Hij kruipt onder de deken tot zweten. Hij wilt eens kijken uit de raam. Ik lag bijna te slapen maar hij rolde…rolde en toen hij sliep en ik werd wakker 😉 Via de raam kon ik toch wel genieten van de vuurwerk en toch maakte ik een paar foto`s (de meeste slecht 😉 en ik heb zin in naar buiten om foto`s te maken. Daarna kreeg ik kusje van mijn lieve man en ik ging slapen. Best saai he! maar ik vind het niet erg 😉
Hebben jullie new year eve gevrierd?


day 1 - 365
Vandaag is de eerste van dit jaar…ik moet zelf opletten dat niet verkeerde geschreven 2013 Meestal wen ik nog dat vandaag nog 2013 is 😉 Het weer is lekker droog en grijs…hopelijk schijnt de zon straks. Dan gaan wij weer dagelijks leven verder en hopelijk gaat dag na dag goed.

Trouwens dit is mij eerste shot van dit jaar (vuurwerk ook). Hier wil ik jullie bedanken om mij site te bezoeken!

Happy New Year 2014….Veel gezond, geluk en happinnes!

Share
Previous Post Next Post

You may also like