Follow:

TRIND Winter in New Delhi Collectie 2017-2018

TRIND Winter in New Delhi Collectie 2017-2018
TRIND introduceert nieuw nagellak collectie “Winter in New Delhi Collectie 2017-2018”. Deze collectie bestaat uit zes verzorgende nagellakken. Vandaag show ik ze allemaal, kijk je mee

TRIND Winter in New Delhi Collectie 2017-2018
TRIND Winter in New Delhi Collectie is geïnspireerd door de kleurrijke Indiase winter, de opvallende kleuren van het eten, mode, cultuur en architectuur. De kleuren zijn perfect voor de herfst en winter. Deze mysthische collectie bevat uit zes kleuren : oriinele oker, een prchtige groen, een diep donkerblauw, een stoere grafiet, een verfijnd rode kleur en een ouderoze kleur.

Trind CC240
TRIND CC240 Hindu Blue is een prachtig diep donkerblauw. Deze tint is geïnspireerd door de Hindu Krishna met haar blauwe huidskleur. Krishna is de God van compassie, tederheid en liefde. Deze diep donkerblauw Hindu Blue is draagbare voor alle huidstinten. Een dunne laagje dekt de nagellak heel goed.

TRIND CC241
TRIND CC241 Kashmier Winter is een pittige grafiet kleur. Elk jaar worden er in Kashmir ski wedstrijden gehouden. Een hele mooi diep-grijze tint die perfect voor de winter is en past overal bij. In een laagje dekt de lakje goed.

2017 Trind CC242
TRIND CC242 Genuine Jade is een prachtige groen. Als je aan Azië denkt, denk je aan Jade. Jade is een edelsteen die wordt gezien als een beschermer tegen het kwaad. Maar meer nog staat Jade bekend om zijn verzadigde groene kleur. Deze kleur die ook veel gebruikt wordt in traditionele Indiase kleding. Ook met een laagje dekt deze kleur goed.

>2017 Trind CC243
TRIND CC243 Spicy Saffron is een diepe okergele tinten. Saffron is een van de kostbaarste kruiden ter wereld. Saffraan wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken en geeft gerechten een prachtige, rijke, diepgele kleur. Een hele mooie kleur en het dekt de lakje goed in een laagje

Trind CC244
TRIND CC244 Pink Chai is een prachtige oudroze tint. Pink Chai, tevens bekend als Noon Chai of Kashmiri Chai is een opvallend roze drankje dat gemaakt wordt van dezelfde theebladeren als groene thee maar het smaakt heel anders. Trind Pink Chai is de enige mat effect in deze collectie (als je niet matte effect wilt, kan je natuurlijk met een glanzend topcoat gebruiken).

Trind CC245
TRIND CC245 Taj Mahal Sunset is een hele prachtig diep rode kleur. Het paleis Taj Mahal kleurt dieprood en is oase van rust in het anders do drukke India. Deze diepe, masala rode kleur komt terug in traditionele Indiase sari`s voor bruiden. En nu deze diep rode tint op je nagels maakt het je feestje outfit klaar voor december feestjes.

2017 Trind
Alle nagellakjes lakken erg fijn en prettig. Het dekt in een laagje al goed. Geen strepen achterlaten. De kleuren van deze collectie vind ik erg mooi. TRIND’s Winter in New Delhi collectie is verkrijgbaar via de webshop voor €10,15 per stuk of in de winkels.

Welke kleur(en) is je favoriet van TRIND’s Winter in New Delhi collectie?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like