Follow:

Fashion friday : Blue jeans jacket

Blue jeans jacket
Op die dag was redelijk lekker weer, de zon, droog en niet zo koud. Na thuis gelucht, wij besloten om even naar de speelpark hier in de buurt. En gelijk daar wat foto`s maken met DIY LEGO shirts die ik een paar weken heb gemaakt.

Omdat het weer was lekker, droeg Djess nieuw jeans jas met teddy voering van de binnenkant. Aan de voorkant zijn er vier zakjes (twee boven en twee zijkanten). Ik vind het stoere jas, alleen ben ik bang dat maar een paar keren kan dragen want de mouwen zie ik nu al te kort. Ik kocht maat voor 8 jaar. Misschien toen koos ik beter voor 9 jaar. Ik was bang dat te groot vandaar dat ik deze maat voor 8 jaar heb gekocht. Hopelijk dit jaar kan een paar keren deze stoere jas dragen. Love denim jas.

Blue jeans jacketBlue jeans jacketBlue jeans jacketBlue jeans jacket

WEARING : Broek – Kiabi (jaren geleden gekocht in maat 134) | Shoes & Jeans jas – Zara | Shirt – Zeeman (LEGO plaatje – zelfgemaakt) | Zonnebril – Kruidvat

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like