Follow:

Fashion friday : Cropped Hoodie & Jogger Loungewear Set

2021-Lounge-Wear1aa

Hoi..hoi..! Weten jullie al in de vorige blogpost? lees terug hier. Met plezier draag ik deze loungewear en vandaag laat ik jullie met plezier mijn nieuw loungewear set zien. Lezen jullie mee

Als ik thuis ben, draag ik heel graag chill kleren of bekend als joggers, hoodie en sweatshirt. Voor mij deze fashion items “chill kleren” en een must have!. Een loungewear set die ik heb besteld is anders dan andere loungewear set want deze loungewear set bestaat uit een crop hoodie en een jogger. Gelukkig de hoodie is niet te kroop. Aan de binnenkant is een fleece stof. Deze stof geeft warm voor mij. Als ik sweatshirt/hoodie ga bestellen, kijk ik eerst aan de binnenkant als fleece stof dan gelijk in de winkelmandje. Vooral nu in de koude seizoen is echt een must have voor mij.

Deze Stone Cropped Hoodie & High Waisted Jogger Loungewear Set – Alia is beschikbaar in andere maten 6 en 14. Ik draag maat 6. Er zijn meer verschillende lounge set op de webshop femmeluxe. Regelmatig kijk ik rond op de webshop en het staan aantal fashion items in mij verlanglijstje. Je wordt hebberig van als je aan het rondsnuffelen ben. De loungewear set zit heerlijk, comfortabel en wat nog leuk is dat je deze loungewear set gewoon naar buiten kan dragen. Nog aantal zo`n setjes zou ik wel heel graag hebben. Heerlijk op de bank op achter je laptop met comfortabel loungewear set. love it! Zoek je ook heerlijk comfortabel loungewear? Kijk dan snel op de Femmeluxe webshop. 2021-Lounge-Wear1a 2021-Lounge-Wear1aaa

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd.

Share
Previous Post Next Post

You may also like