Follow:

Fashion friday : Loungewear set

2020-Femme-Luxe12aa

Hoi…hoi..! Wij zitten in de lockdown weer. Sinds gisteren zijn de scholen dicht dus mijn zoon leert weer online. Maar gelukkig is vandaag kerstvakantie begonnen. En sommige mensen werken nog steeds vanuit hun huis. Zoals ik vaker vertel, draag ik relaxen kleren aan als ik niet naar buiten hoeft te gaan. Relaxen kleren die ik graag dragen zoals joggers en of loungewear. Lees je verderLoungerwear set lijkt mij ook erg leuk en handig want je hoeft niet de top of broek te zoeken. Je kunt een loungewear set dragen maar natuurlijk kan je de broek of de top combineren met andere loungewear kleren. Voor in de winter, herfst of lente draag ik graag loungewear met lange mouwen en lange broeken en liefs een warm geven. Dus een dikke stof of aan de binnenkant met fleece stof. Fleece stof is heerlijk zacht en geeft warm effect voor mij lichaam. Ik kan niet tegen de koud dus dat stof is must have voor mij. Maar als de temperatuur warm genoeg draag ik natuurlijk loungewear met dunne stof zoals op de foto. De stof is niet dik, ribed met lange mouwen met V neck. Deze Pink Ribbed Belted Loungewear Set – Asia is beschikbaar in andere maten S/M en M/L. Ik draag maat S/M, de V neck is te laag voor mij en oversized maar de broek is fijne maat. Er zijn meer verschillende lounge set op de webshop femmeluxe te bestellen. Als ik op de webshop aan het rondsnuffelen ben, word ik hebberig van. Voor dit seizoen zou ik graag lounge set met hoodie en sweatshirt hebben maar voor lente en zomer seizoen graag natuurlijk met tanktop en korte broek of lange broek en beide met dunne stof. Wat ik leuk van deze loungewear set is dat je deze kleren gewoon naar buiten kan dragen bijvoorbeeld naar supermarkt of wandeling in de natuur. Het voelt relax vind ik dat. Draag je thuis ook loungewear? 2020-Femme-Luxe12a 2020-Femme-Luxe12aaa

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like