Follow:

Some outfits Femmeluxe

femmeluxe11a

Hoi..hoi…! Dat is lang niet meer outfit foto`s updaten. Met plezier laat ik nu een paar nieuw dingen die ik bij femmeluxe besteld. Kijk je meeZo blij dat ik aantal items bij femmeluxe weer bestellen. Tijdens uitzoeken, viel mijn ogen op een hoodie dress. Hoodie dress staat in mij verlanglijstje. Ik heb in maat 8 in de sand/nude kleur gekozen. Legging, sneakers aan dan ben je klaar de outfit. Simpel!

Natuurlijk vergeet ik niet loungeewear set maar deze keer heb ik de vest in plaats van hoodie/sweetshirt. Ik heb in maar 8 in Khaki kleur. Love de jogger want niet zo breed of balloon stijl. En aan de binnenkant fleece voering. Lekker warm voor koude weer. De derde item heb ik Oversized Split Side Knitted Jumper, ook in maat 8. Alle laatste item heb ik een Pastel Blue Oversized Long Sleeve Button Up Blazer. De kleur is lief, alleen de materiaal is dun, de twee zakken aan de voorkant love it.

Ik ben heel erg blij met alle items. Zoek je betaalbare jurken voor feestdagen zoals bijvoorbeeld Bodycon dresses. Meer fashion items, kijk op de webshop femmeluxe femmeluxe11ab femmeluxe11ac femmeluxe11ad femmeluxe11ae

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like