Follow:

Fashion friday : Favoriet schoenen voor de zomer

2021omoda8a

Hoi..hoi…! Het wordt heerlijk weer komende dagen, volgens het weerbericht en hopelijk is het wel zo want na een tijdje terug alleen maar sombere weertje. Ik verlang het wel naar zonnige dagen met natuurlijk lekker warm temperatuur. Maar vandaag klets ik verder over het weer maar over favoriete schoenen die ik in de zomer graag dragen. Lees je mee verder

Als jullie mij al volgen, weten jullie waarschijnlijk wel dat ik niet alleen van beauty spullen, perfumes hou maar ook love schoenen. Vooral sinds ik in Nederland woon, draag ik schoenen als ik naar buiten ga. Behalve als echt echt warm temperatuur is dan draag ik wel slippers of zomer sandalen. Maar voor wandeling in de stad, of gewoon naar buiten te gaan, naar supermarkt enzo dan draag ik altijd sneakers aan. Toen ik weekendje weg ging, droeg ik de sneakers. Sneakers is toch een favoriete schoenen voor de zomer. Maar eigenlijk voor andere seizoen ook zoals herfst en lente. In de winter draag ik ook af en toe sneakers. 2021omoda8aa2021omoda8aacc Deze sneakers is een Puma in witte kleur. Ik heb deze lage Puma sneakers maat 37 in de beige kleur gekozen. Het product is aan de buitenkant en binnenkant van textiel, mesh, suède en lederlook en de platinakleurige details. En de materiaal van de zool is van rubber. De voetbed is uitneembaar. Dit nieuwe model is geïnspireerd op streetrunners en heeft daardoor hele stoere elementen gekregen. Aan beide zijkanten van de hiel een geïntegreerd, hardrubberen blok voor optimale steun. Op de tong, zijkant en en hielkap bevinden zich meerdere merkopdrukken en de off-white glanzende veters geven de sneaker een extra vrouwelijke touch. Ik vind een heel mooie sneakers en hij is licht, zacht en loopt echt comfortabel. Ik ben echt heel blij mee. Dankzij Omoda heb ik nieuw sneakers. I love schoenen.

Sneakers of witte sneakers passen overal bij iedere outfits. Deze fashion item is zeker een must voor je complete casual outfits. Ik ben heel erg blij mee. Ze zitten lekker. Beige puma lage sneakers future rider metal wn’s kost nu €62,95. Je kunt deze mooie witte sneakers bij Omoda bij jou in de buurt of online kopen. Ze verkopen heel veel schonen voor dames, heren en ook voor kinderen. 2021omoda8aaaaaa 2021omoda8aaa 2021omoda8aaaaa 2021omoda8aac

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like