Follow:

Fashion friday : Hol*sh!t shoes – BANANA mania sandals

Hol*sh!t shoes BANANA mania sandals
Het temperatuur gaat langzamer warm te worden. Heerlijk! En met warm weer draag ik lekker sandaal aan. Vandaag show ik aan jullie een hele leuke sandaal van het merk Hol*sh!t shoes. Kijk je mee

Holyshit Shoes
Het merk Hol*sh!t shoes is nieuw voor mij. Wat een naam merk hé! Van Hol*sh!t shoes mocht ik sandaal uitzoeken en wat nog blij is dat ook voor mijn zoon mocht uitzoeken. Met opzet heb ik Hol*sh!t shoes BANANA mania sandals uitgekozen omdat de kleur is lekker zomer. Deze sandaal heeft geel kleur. Ik draag altijd maat 37 dus dan kies die nummer maar voor mijn zoon was ik twijfel maar 34 of 35. Toch heb ik gekozen voor maat 35. Toen het pakketje binnenkwam, met plezier wil mijn zoon altijd helpen om unboxing te doen. Ja.. wij doen met plezier hoor het pakketje unboxen.


Wanneer je de doos openmaakt, hoor je geluidje. Wat is dat niet gaaf. Echt leuk en wij hebben nog nooit zo iets gezien. Echt leuk verrassing zo`n doos met geluidje. Kijk maar unboxing video hierboven.

Holyshit Shoes
Deze Hol*sh!t shoes BANANA mania sandals is gemaakt van De maten zijn van 31 tot 47 beschikbaar. Het boven gedeelde is gemaakt van gewassen canvas. De randen zijn rafelig door gebruik, wat deel uitmaakt van de vintage look die je zelf ontwikkelt terwijl je je Hol * Sh! T-sandalen draagt. Het geeft elk paar een uniek karakter. De zool is gemaakt van lichtgewicht en duurzaam EVA. De sandalen zijn erg plat plat.. maar ik hou ervan. Ze zitten heerlijk en het is erg licht. Maat 37 is toch een beetje ruimte maar beter iets ruimte dan te klein. Ik kan ze wel gewoon goed dragen. Wat ik een beetje minder fijn is dat een van de sandaal er draad die mij pijn doet (zie op unboxing filmpje – ik liet daar zien) maar ik heb oplossing gevonden. Ik heb die draad met pleister dicht gemaakt. En het is goed geholpen, ik kan ze gewoon weer dragen. Die van mijn zoon is helaas pindakaas veel te groot. Ik was bang voor toen ik die maat gekozen. Djess kan dus ze nog niet dragen. Jammer wat ik wil zo graag ooit matching spullen/outfit dragen samen met mijn zoon. Ik moet dus even wachten tot mijn zoon iets groot. Hopelijk volgend jaar dan kunnen wij dezelfde sandaal aan.

Holyshit Shoes
Hol*sh!t shoes BANANA mania sandalsHol*sh!t shoes BANANA mania sandals
Deze sandalen vind ik apart maar de design lijkt mij bekend voor en wat ik fijn vind dat deze sandalen lekker licht en comfortabel. De sandalen zijn verkrijgbaar in zeven kleuren, dus er is altijd een kleur die bij je past. Shop je ze op de webshop Hol*sh!t shoes

Wat vind je van deze sandalen?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Marleen

  De naam is leuk maar de looks doen het niet voor mij.

  09 June 2018 at 07:53
 • Reply Stefaan De Winter

  Die schoenen zijn keileuk! trendy!
  Stefaan De Winter´s last blog post ..Cocktails met Finley Premium Mixers. [receptjes]

  08 June 2018 at 23:54
 • Reply Saar

  Geweldige naam. Klinkt ook als een duurzaam paar sandalen. Mooi is dat!!

  08 June 2018 at 22:55
 • Reply Deb

  Hihi die naam… ik moest wel even lachen ?. Schoenen zijn erg leuk en lekker zomers, wel jammer dat ze voor Djess nog te groot zijn want het zou leuk zijn om ze samen meteen te kunnen dragen.
  Deb´s last blog post ..The Ohm Collection Crème Deo Dorant in Orange Blossom & True Cardamom

  08 June 2018 at 17:41
 • Reply Janet | thatonetime

  Ik vind de naam super tof maar het design is niet mijn niet.
  Janet | thatonetime´s last blog post ..Money: weekend Cochem

  08 June 2018 at 16:22
 • Reply Manon

  Ze zien er lekker comfortabel uit, maar het design is niks voor mij. Ik ben sowieso niet echt fan van dat soort kleuren, maar kan me wel voorstellen dat ze heerlijk zitten 🙂

  08 June 2018 at 13:48
 • Reply Daphne - verdraaid mooi

  De naam alleen al is al leuk. De kleur van de schoenen ook, al zal ik ze zelf niet zo snel aanschaffen.
  Daphne – verdraaid mooi´s last blog post ..Too Faced Natural face palette review

  08 June 2018 at 13:34
 • Reply Judith

  Ik heb ze ook en ben er zo blij mee! Ze zitten zo super lekker, en ik vind ze in tegenstelling tot de crocs wel heel leuk

  08 June 2018 at 12:56
 • Reply Chaya

  Zijn bijzondere schoenen en lijken inderdaad op crocs. Zien er vaak niet heel charmant uit, maar lopen heerlijk.
  Chaya´s last blog post ..Wat is rouw?

  08 June 2018 at 10:39
 • Reply Lindsey Beljaars

  Inderdaad apart maar ergens vind ik ze toch tof, al doen ze mij ook aan Crocs denken..
  Lindsey Beljaars´s last blog post ..Een jungle in de woonkamer

  08 June 2018 at 10:01
 • Reply Melissa

  De naam alleen al vind ik geweldig. Haha
  Melissa´s last blog post ..Lifestyle | 3 Gezonde Zomertips

  08 June 2018 at 08:52
 • Reply nicole

  Ehm… ze doen me nogal een Crocs denken. Die zitten heerlijk, maar vind ik niet zo charmant. De kleur vind ik wel heel leuk!
  nicole´s last blog post ..Welke olie voor je haar: sealing of hydraterend?

  08 June 2018 at 08:50
 • Reply Nathalie - Volgmama.nl

  Wat gaaf! En leuk om zo te twinen samen 🙂
  Nathalie – Volgmama.nl´s last blog post ..Een bijzettafel is onmisbaar in je interieur – 5 leuke styling tips!

  08 June 2018 at 07:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge