Follow:

Fashion friday : Hol*sh!t shoes – BANANA mania sandals

Hol*sh!t shoes BANANA mania sandals
Het temperatuur gaat langzamer warm te worden. Heerlijk! En met warm weer draag ik lekker sandaal aan. Vandaag show ik aan jullie een hele leuke sandaal van het merk Hol*sh!t shoes. Kijk je mee

Holyshit Shoes
Het merk Hol*sh!t shoes is nieuw voor mij. Wat een naam merk hé! Van Hol*sh!t shoes mocht ik sandaal uitzoeken en wat nog blij is dat ook voor mijn zoon mocht uitzoeken. Met opzet heb ik Hol*sh!t shoes BANANA mania sandals uitgekozen omdat de kleur is lekker zomer. Deze sandaal heeft geel kleur. Ik draag altijd maat 37 dus dan kies die nummer maar voor mijn zoon was ik twijfel maar 34 of 35. Toch heb ik gekozen voor maat 35. Toen het pakketje binnenkwam, met plezier wil mijn zoon altijd helpen om unboxing te doen. Ja.. wij doen met plezier hoor het pakketje unboxen.


Wanneer je de doos openmaakt, hoor je geluidje. Wat is dat niet gaaf. Echt leuk en wij hebben nog nooit zo iets gezien. Echt leuk verrassing zo`n doos met geluidje. Kijk maar unboxing video hierboven.

Holyshit Shoes
Deze Hol*sh!t shoes BANANA mania sandals is gemaakt van De maten zijn van 31 tot 47 beschikbaar. Het boven gedeelde is gemaakt van gewassen canvas. De randen zijn rafelig door gebruik, wat deel uitmaakt van de vintage look die je zelf ontwikkelt terwijl je je Hol * Sh! T-sandalen draagt. Het geeft elk paar een uniek karakter. De zool is gemaakt van lichtgewicht en duurzaam EVA. De sandalen zijn erg plat plat.. maar ik hou ervan. Ze zitten heerlijk en het is erg licht. Maat 37 is toch een beetje ruimte maar beter iets ruimte dan te klein. Ik kan ze wel gewoon goed dragen. Wat ik een beetje minder fijn is dat een van de sandaal er draad die mij pijn doet (zie op unboxing filmpje – ik liet daar zien) maar ik heb oplossing gevonden. Ik heb die draad met pleister dicht gemaakt. En het is goed geholpen, ik kan ze gewoon weer dragen. Die van mijn zoon is helaas pindakaas veel te groot. Ik was bang voor toen ik die maat gekozen. Djess kan dus ze nog niet dragen. Jammer wat ik wil zo graag ooit matching spullen/outfit dragen samen met mijn zoon. Ik moet dus even wachten tot mijn zoon iets groot. Hopelijk volgend jaar dan kunnen wij dezelfde sandaal aan.

Holyshit Shoes
Hol*sh!t shoes BANANA mania sandalsHol*sh!t shoes BANANA mania sandals
Deze sandalen vind ik apart maar de design lijkt mij bekend voor en wat ik fijn vind dat deze sandalen lekker licht en comfortabel. De sandalen zijn verkrijgbaar in zeven kleuren, dus er is altijd een kleur die bij je past. Shop je ze op de webshop Hol*sh!t shoes

Wat vind je van deze sandalen?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like