Follow:

Home : Groen in huis ( Vaderdag tip )

Dracaena - Het Beste van de Kweker
Sinds dit jaar staan aantal planten in onze huis. Ik weet het dat ik geen groene vinger heb maar het is zo leuk en het maakt het huis iets extra sfeer door groene kleuren van de platen. En bovendien is mijn liefde voor planten sinds dit jaar goed gegroeid. Vandaag wil ik aan jullie de nieuwe kamerplanten laten zien. Lees je mee

Dracaena
Een tijdje geleden mocht ik van de webshop Het Beste van de Kweker een stoere planten uitzoeken. Dit naar aanleiding van hun acties voor Vaderdag deze weken.

Dracaena
Ik heb voor Dracaena small Golden Coast Vaderdag pakket gekozen. Deze pakketje bevat twee Dracaena small Golden Coast planten met twee terracotta en twee schotels. Super handig dat de schotels ook erbij meegeleverd. Alleen een terracotta potje is afgebroken. De planten zelf is gelukkig ongedeerd. En gelukkig heb ik in de schuur nog aantal plastic potjes liggen dus die ik kan gebruiken. Dan doe ik een Dracaena plant in een plastic potje. Naast de planten en inclusief bijpassende terra pot en schotel zat er ook wat informatie over de planten zelf. Dat vind ik erg handig want tja ik weet het niet alles over planten zoals bijvoorbeeld hoe ze moet verzorgd worden etc. Deze planten is heel makkelijk om te zorgen. Als je een keertje geen water geeft, geen zorgen te maken want Dracaena kan niet tegen als te veel water hebt.

Dracaena
Nu wordt nog meer groen in onze huis. Superleuk en ook goed voor luchtzuiverende functie in huis. Ik ben heel blij met de nieuw planten Dracaena Small Golden Coast. Het is bijna Vaderdag. En Speciaal voor Vaderdag heeft Het Beste van de Kweker namelijk de volgende 4 Vaderdag pakketten samengesteld:
– Bananenplant – € 27,50
– Dracaena Medium – € 24,50 + terracotta pot & schotel
– Anthurium Jungle King – € 26,50
– Dracaena Small (x2) – € 18,00 + terracotta pot & schotel

Het Beste van de Kweker verkoopt naast allerlei soorten planten, ook bloemen en accessoires. De planten van Het Beste van de Kweker komen vers van de kweker en ze worden ook nog eens gratis verzonden. Echt ideaal! Ben je nog steeds opzoek naar een uniek Vaderdag cadeau? Verras je vader met een stoere plant van Het Beste van de Kweker! Speciaal voor Vaderdag krijg je met de code ‘Vaderdag‘ 10% korting op je bestelling. De code geldig t/m 17 juni.

Tip : Bestel vóór vrijdagmiddag (14.00 uur) 15 juni dan wordt het pakket in het weekend van Vaderdag gratis bezorgd.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like