Follow:

Fashion friday : Joggers, Blue Chinese Print Dress

2020-Femme-Luxe11a

Hoi..hoi…! Vandaag is vrijdag en dat betekent voor fashion friday blogpost. In deze blogpost fashion friday laat ik jullie zien mij alle nieuwste fashion items die ik heb bij webshop Femmeluxe besteld. Kijk je meeDeze keer bestelde ik twee trousers, een dress en een jas. 2020-Femme-Luxe11ab Alle eerste bestelde ik deze joggers met tekst “Modern Day Antics”. De joggers heeft zachte stof met elastic ook aan de onderkant. Helaas geen zakjes aan beide kanten dat mis ik het wel. Meestal bestelde ik in maat M/8 maar bij de jogger is blijkbaar te oversize. Het kan wel gedragen worden, alleen de high waist te hoog vind ik. 2020-Femme-Luxe11ac De tweede bestelde ik ook weer een joggers maar dan in de kleur roze, ook maat 8/M en bij deze is helemaal heel oversize. Volgende keer ga ik maat 6 nemen, ik ben heel benieuwd welke maat is goed voor mij. Ook heeft de trousers zachte materiaal, alleen bij deze is aan de binnenkant heeft warm effect krijgen dankzij fleece stof. Lekker warm voor dit koude weertje. Wat ik fijn vind van deze joggers is er zakjes aan beide kanten. Ook met elastic dus geschikt voor allemaal. 2020-Femme-Luxe11ad Bij Femmeluxe vind je veel leuke en gevarieerde jurkjes zoals corset dresses, hoddie dress, jumper dress en nog veel meer. In deze blog laat ik jullie deze blue Chinese print dress gekozen. Het is transparant stof. Als je hem draagt, kan je doorkijken. Ik zou hem niet voor dagelijks te dragen. Eerlijk draag ik niet zo`n doorzichtige kleding. Ik denk dus dat ik wel voering of t-shirt dragen en bovendien met dit weer is voor mij te koud. Maar de maat past perfect bij mij. Best wel erg leuk vind ik vooral de ronde nek want ik ben dol op soort nek style. Ik draag deze jurkje in maat 8/M 2020-Femme-Luxe11ae Als laatste bestelde ik een jas. Eerst maat S maar helaas is niet op voorraad dus dan maar M want beter te groot dan te krap, toch. Het blijk inderdaad is grote maat voor maat M. Zachte stof met aan de binnenkant fleece stof, lekker warm maar toch te koud voor in de winter, wel kan als tussen jas. Er zijn zakjes aan de voorkant en bovenkant.

Ik ben weer blij met kleding en ze zijn niet zo duur. Ik wil zeker graag weer de kleding uitzoeken maar dan wel voor joggers/trousers ga ik maat 6 kiezen. Als ik jeans zou bestellen, weet ik niet welke maat 6 of 8 zou ik kiezen. Ben je opzoek naar leuke mooie kleding zoals bijvoorbeeld Bodysuits, loungerwear set, dresses, Je kunt op de webshop Femme luxe shoppen. Veel shopplezier!

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like