Follow:

Home : Posters van posterstore

2020okt

Hai..hai..! Posters staan al een tijdje in mij verlanglijstje. Naast parfum of algemeen verlanglijst heb ik ook home verlanglijstje. En ik ben zo blij dat ik aantal posters ontvangen die ik vandaag aan jullie laten zien. Kijk je mee

2020-Poster-Store10aa Sinds wij in de woninggezin wonen, hebben wij drie kamers op de boven verdieping (graag zolder hebben). Onze woning is platdak dus als budget hebt, zouden wij graag extra kamers boven. Nu nog in onze dromen. Een kamer was voor logeerkamer inclusief computer kamer . Toen mijn moeder Nederland was, sleep ze in deze kamer. Daarna had ik de kamer veranderd en weer veranderd. Nu niet meer logeerkamer, geen bed meer dus. Het is een computer/knutsel kamer geworden. Deze kamer is soort “eigen” kamertje dus. Voor mijn blog en vlog doe ik in deze kamer en ook als ik wat leuks maken. Het staan malm kast voor alle knutsel spullen, nagellak spullen, lange bureau voor computer en naaimachine en nog drie kasten. Het wordt vol meubel eigenlijk maar de muur is nog kaal. Ik mis wat decoratie aan de muur.

2020-Poster-Store10a Ik ben zo blij toen ik superleuk mailtje dat ik posters van Posterstore.nl mocht uitzoeken. Aangezien zit ik bijna de hele dag in “eigen” kamertje zit doen, wil ik deze kamer warm en gezellig sfeer krijgen vooral lijkt mij erg leuk posters aan muur als achtergrond heb ik aantal mode poster, natuur posters en illustratie posters in verschillende formaten uitgekozen. Voor in de eettafel ruimte heb ik twee keuken posters besteld. Het fijn en gaaf is dat je ook daar de lijstjes net als de posters in verschillende kleuren en afmetingen bestellen. Zo kan je de posters gelijk inlijsten. Ik heb de lijsten in de kleur walnot en eiken uitgekozen. Wat ik persoonlijk fijn vind dat de fotolijsten hebben geen glas maar van duurzaam acrylglas, het stuk lichter en i love it. 2020-Poster-Store10aaa 2020-Poster-Store10aaaa

Toen het pakketjes binnenkwam, heb ik met enthousiast de pakketten opengemaakt. De posters en de lijsten zaten erg goed verpakt , gewikkeld in bubbeltjesplastic. De posters voelen echt stevig aan en de kleuren komen mooi uit. Inlijsten is erg makkelijk en dat kon ik wel zelf doen. Het ophangen dan moet ik wel aan mijn man vragen maar de muur is zo hard dus ik ga wel soort tape of zelfklevend haak voor posters of andere wand decoratie. Dus ik kan ze zelf ook doen. Ik ben heel erg blij met de posters en graag meer posters voor aan de muur want ik heb nog kale muur in huis.

Alle posters van poster store zijn op duurzame geproduceerd papier geprint van hoge kwaliteit en voor een betaalbaar prijsjes wordt je hebberig van. Want er zijn verschillende thema`s en lijsten in verschillende formaten. Voor inspiratie kan je altijd op fotowanden op de webshop Poster Store kijken.

Ben je op zoek naar gave posters? voor jullie heb ik kortingscode: dhini35. Hiermee krijg je 35% korting op alle posters (excl selection). De code is geldig t/m 28 november. Wees snel dus!

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like