Follow:

Fashion friday : Koral Lustrous High Rise Legging

Koral Legging
Een tijdje geleden las ik mijn mailbox. Ik had een mail van Koral gekregen met de vraag of ik een Koral product wilde ontvangen voor mijn blog. Na dat ik hun webshop heb bekeken, heb ik zonder twijfel ja gezegd. I Love fashion dus waarom niet. Vandaag laat mijn nieuwe wet look legging met hoge taille aan jullie zien. Kijk je mee?

Koral Legging
Lange blouse en Denim teddy van Stradivarius | Shoes Puma | Legging van Koral

Er is altijd tijd om rond te snuffelen op de Koral webshop want tja er zijn veel leuk items. Ik was op zoek naar een wet of leder looks legging. En toen ik op Koral’s webshop een item mocht uitzoeken, vielen ogen op deze legging met hoge taille. Ik heb in maat M gekozen. Deze legging is gemaakt van Infinity-stof. De legging heeft een fijn elastisch stofje waardoor deze heel comfortabel zit en de lengte is perfect. Deze legging heeft een wet look of leder look. Op dit moment combineer ik deze legging met lange een blouse en sneakers Je kunt deze legging ook combineren met een rokje of jurkje met hakken, sneakers.

Met plezier draag ik deze legging en combineer ik bijvoorbeeld met een rokje of jurkje en of lange blouse zoals nu op deze outfit foto`s. Ik ben niet zo van hoge hakken dus vandaar dat ik koos voor platte schoenen, enkellaarzen of sneakers. Dan ben je klaar met de outfit, love simpel en casual look. Er komt zeker een andere outfit met deze legging. Deze legging kun je op de Koral webshop bestellen.

 
Koral LeggingKoral LeggingKoral LeggingKoral LeggingKoral Legging
Lange blouse en Denim teddy van Stradivarius | Shoes Puma | Legging van Koral

Draag jij ook graag leggings?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Susan | Since 1994

  Leuke jacket! Zelf heb ik ook een langere denim jacket en ben er helemaal fan van 😀
  Susan | Since 1994´s last blog post ..Dagje Antwerpen om te shoppen met Heejin

  09 April 2018 at 11:56
 • Reply Lotte

  Ik hou van leggings! Al twijfel of ik hier mee op straat kan haha. Hij staat jou heel mooi.

  08 April 2018 at 19:04
 • Reply Rachelle

  Jij komt daar goed mee weg zeg! Ikzelf draag zelden leggings eigenlijk…
  Rachelle´s last blog post ..Floxia Sun Protection; kan ik eindelijk de zon in?

  08 April 2018 at 09:49
 • Reply tamara

  Mooie legging, ik draag ook vaak leggings soms met een jurkje erover ook leuk
  tamara´s last blog post ..Glo soap bar

  08 April 2018 at 09:39
 • Reply Amy

  Wat een mooie legging, staat je heel erg goed! Zelf draag ik het nooit omdat ik steunkousen moet dragen dus een legging daarover zit toch iets te strak.
  Amy´s last blog post ..Galénic Aqua Infini

  07 April 2018 at 20:50
 • Reply Marie-Lise (Reislustig.be)

  Staat je erg goed! Ik draag zelf eigenlijk nooit leggings. Dat model gaat me niet zo goed 🙂
  Marie-Lise (Reislustig.be)´s last blog post ..Angstzweet bij vliegen? 8 tips om je vliegangst te overwinnen

  07 April 2018 at 13:47
 • Reply Bianca

  Wat een gave legging, staat je goed! Ik heb zoiets een aantal jaar terug ook gehad…maar waar die legging ooit is gebleven geen idee 🙂
  Bianca´s last blog post ..BEAUTY | CATRICE LIQUID METAL LONGLASTING CREAM EYESHADOW

  07 April 2018 at 13:15
 • Reply Renata

  Ik draag de laatste tijd geregeld leggings – deze is inderdaad ook super leuk 🙂

  07 April 2018 at 12:28
 • Reply bychristiana

  Wat staat deze legging jou leuk! Je hebt het ook heel gaaf gecombineerd zo met het spijkerjasje.
  bychristiana´s last blog post ..MOOI The apartment | Het niet te missen fashion & beautynieuws voorjaar 2018

  07 April 2018 at 08:08
 • Reply Deb

  Mooie en stoere legging die je trouwens als gegoten zit!
  Deb´s last blog post ..Essie Treat Love & Color collectie

  06 April 2018 at 22:48
 • Reply lipstickencupcakes

  Super leuke legging & heel leuk gecombineerd. Zelf draag ik het liefst broeken of panty’s

  06 April 2018 at 13:26
 • Reply Nienke

  Wat een stoere legging! Heel leuk gecombineerd.

  06 April 2018 at 13:10
 • Reply Luc van de Wiel

  Staat je goed! 🙂
  Luc van de Wiel´s last blog post ..Vakantiemijmeringen

  06 April 2018 at 10:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge