Follow:

Brrr Tijd voor Winterjas

2019-Rodewinterjas9aaaaa Brrr De temperaturen dalen. Het weer wordt kouder. Dan betekent tijd voor trui, sweater aan en zeker voor winterjas. De winterjas is het zeker voor wintertijd. In vorige blogpost liet ik de nieuwste winterjas die ik al lang wilde hebben, zie je hier. In dit blogpost laat ik jullie zien andere leuke winterjas, kijk je mee

Al een tijdje wilde ik echt een rode winterjas en die heb ik gevonden. Heel erg blij mee. Voor winterjas heb ik aantal eisen onder andere – de materiaal van de jas : het moet genoeg warmte geven voor op koude winterdagen en waterafstotend. De stijl van de jas : middle en lang winterjas, capuchon, zakken hebben waar ik mijn handen in kan verstoppen en of mijn smartphone of sleutels etc. Hieronder zet ik aantal mooie winterjassen in kort en lange stijl voor je op rijtje!
10styleitaly2019 Heb jij je al winterjas al of ben je nog steeds opzoek naar de nieuwe winterjas? Neem anders zeker kijken hier want ze hebben mooi winterjassen voor dames en heren. Veel shopplezier!

Liefs, Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like