Follow:

Weleda Beauty Balms

Weleda Beauty Balm
Vorige week liet ik jullie al de nieuwe Weleda product “Colour lip balms” zien. Vandaag is het de beurt de nieuwe Weleda Beauty Balms. Benieuwd? Lees je mee

Weleda Beauty Balm
Weleda Beauty Balms is een getinte dagcrème. Deze getinte dagcrème zit in een simpel witte tube. Bij elk tube is er de kleur met daarop de naam van het product “Nude” en “Bronze”. Op de achterkant van de verpakking vind je wat informatie.

Belangrijke ingrediënten :
– Bio jojob-olie & Bio Sheabutter: verzachten, voeden en beschermen
– Bio iris-extract : reguleert het vochtgehalte en beschermt tegen uitdroging
– Bio hamamelis-distillaat : verfrist en verfijnt het huidbeeld
– Bio komkommer-extract : geeft langdurige hydratatie
– Mineralen pigmenten : zorgen voor een subtiele teint

Weleda Beauty Balm
Deze getinte dagcrèmes zijn in twee kleuren beschikbaar nude en bronze (zie swatches op mijn wangen). Beide kleuren zijn niet hetzelfde maar wanneer ik beide de foundation op mijn gezicht smeer, geeft een subtiele teint. Beide kleuren kunnen goed met elkaar gecombineerd worden. De crème hydrateert, matteert en verfijnt je huid.

Weleda Beauty Balm
Full face met beide Weleda beauty balms. Zonder foundation en poeder. Deze getinte dagcrème denk ik aan gemengde dagcrème en foundation die ik heb zelf ooit gedaan.

Weleda Beauty Balm
Weleda Beauty Balms vind ik een fijne getinte dagcrèmes. Het geur ruikt naar aardgeurtje, ik vind bekende geur van Weleda producten. Ik gebruik hem `s ochtends na reiniging aanbrengen op mijn gezicht en of in het weekend heb je soms geen zin om dikke laagje foundation aan. Een laagje voor mij is voldoende maar voor meer dekking mag je twee laagje aanbrengen. Geen of gebruik je geen foundation, deze getinte dagcrème is jouw nieuwe beste maatje. Ook handig om mee te nemen op vakantie of weekendje weg. Weleda beauty balms ligt al in de winkels. Shop hem per stuk €12.99 in 30ml.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like