Follow:

Fashion friday : Lekker warm pak aan met de onesie

 photo 2016OnesieOnlineKopen1a_zpsrlqdyclq.jpg
Onesie? Weten jullie waarschijnlijk al, toch? Een onesie is een soort broekpak of soort jumpsuit maar dan anders. Zoals jullie weten een zachte broek is een van mijn favoriete fashion. Ik vind het zo heerlijk relax gevoel als ik zachte broek aan vooral in het weekend. Maar nu is het weer koud, alleen zachte broek niet genoeg voor mij. Ik heb broekpak nodig. En ik ben erg blij dat ik hem heb want met dit koude weer, is voor mij zeker must have. Vandaag laat ik jullie beide broekpak zien.

 photo 2016OnesieOnlineKopen1aa_zpsnzjv3epq.jpg
Van OnesiesKopen.nl mocht ik twee onesies uitzoeken. Er zijn zo veel leuke varianten onesie van gewone onesie broekpak, met streepjes, hartjes, dierenonesies tot bekende disneyfiguren of sprookjesfiguren. Ik heb de Unicorn onesie Pink gekozen. Deze onesie heeft een leuke capuchon met daarop de glitters hoorn en aan de achterkant vind je een staart. Aan de voorkant van de borst en buik is deze onesie wit gekleurd en de rest is uitgevoerd in een roze en heeft een warm stof. De onesie sluit met een rits aan de voorkant.

 photo 2016OnesieOnlineKopen1aaaaa_zpsqnpqdbkq.jpg
Unicorn onesie Pink is heerlijk en ideaal als pyjama of huispak om lekker mee op de bank te hangen. Maar ook is perfecte outfit voor een themafeestje, als festivaloutfit of als carnaval kostuum/pak. Wat nog heerlijk is dat hij zo lekker ruim zit. Ik mis alleen de broekzak of buidelzak dat zou handig zijn want ik neem altijd mijn smartphone overal mee.

 photo 2016OnesieOnlineKopen1ab_zpswamm2zjj.jpg
De tweede koos ik een gebreide onesie want ik kan hem in de lente/herfst of zomer kan dragen. Ik heb altijd koud en houd van ruim en lekker zachte stof dus broekpak is zeker nodig voor mij. De onesie heeft een een capuchon, een rits en een koortje bij de heupen en gekleurde patroon. De onesie heeft een luchtige stof en voor mij is deze onesie zeker voor de wat koelere zomerdagen. Ook is deze onesie ideaal als pyjama of huispak om lekker mee op de bank te hangen.
 photo 2016OnesieOnlineKopen1abbbb_zpsoz9gkkch.jpg

Beide onesie zijn maat S en beide is perfect voor mij lengte. Niet te lang en niet te kort. En elke dag wil ik deze superzachte onesie dragen, niet alleen in het weekend. Heerlijk warm ook nog. Heel erg blij mee. Op webshop onesieskopen.nl vind je ook onesie voor mannen en ook kinderen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like