Follow:

2B Cosmetics nagellak Black Mystery collectie

 photo 20162BBlackMystery1aaaa_zpsjl6zmsxs.jpg
Zwarte nagellak moet ik in mijn nagellak stash hebben en ik hou wel best van zwarte nagellak. Naast A touch of Gold collectie, heb ik ook prachtige zwart nagellak “Black Mystery” collectie ontvangen. Vandaag swatch ik ze voor jullie, kijk snel mee

 photo 20162BBlackMystery1ab_zpsohsio2ry.jpg
712 is een prachtig zwarte lak met paarse tint en heeft een glanzend finishing. Ideaal als basis om je nail art te creëren.

 photo 20162BBlackMystery1ac_zpsg5mxuyep.jpg
713 is een heel mooi zwarte lak. Het wordt stuk feestelijke als je hem combineren met goud top coat.

 photo 20162BBlackMystery1d_zpskdi8hcdt.jpg
714 is een transparante nagellak met zilvere en zwarte veelhoeken in verschillende groottes. Op de ringvinger breng ik deze lak met spons en kwastje. Deze lak is perfect als top coat bovenop een gekleurde nagels.

 photo 20162BBlackMystery1e_zpsuk3o894o.jpg
715 is ook een transparante nagellak met minuscule zwart en zilver reflecterende glitters. Op de ringvinger breng ik hem boven de zwarte lak. En op middelvinger gebruik spons zodat de glitters goed volledig op nagels geplakt worden. Deze lak is ook perfect als top coat.

 photo 20162BBlackMystery1f_zpsyzosoa8l.jpg
716 is een mooie zwarte lak met zilveren glitter. Het lak denk aan zand effect. Ik heb hem in twee laagjes aangebracht. Heel mooi dekking.

 photo 20162BBlackMystery1g_zpsfgzdhgqb.jpg
717 is een mooie zwarte metaalkleur met hoogglans effect. Het dekt twee laagjes goed en streeploos.

 photo 20162BBlackMystery1aaa_zps6fsrbpqb.jpg
Een heel mooie zwarte nagellak collectie. De zwarte nagellak is een perfecte basiskleur voor je nail art en de glitters/confetti lakje kan gebruiken als top coat. Deze 2B Cosmetics nagellak Black Mystery collectie kost €3,95 per stuk. 2B Cosmetics producten verkrijgbaar in Belgie bij Kruidvat, DI, Dreamland, Carrefour, Colruyt, Inno, Lediscount, Cora en Suprabazar of kan je terecht op 2B webshop makeuptouch.eu

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like