Follow:

Perfume : 3x La Maison Parfum Paris

2020-La-Maison-Parfum12a

Hoi..hoi…! Het is zondag vandaag! In deze zondag heb ik een blogpost over parfum voor jullie. Vorige week maandag ben ik even langs Action want tja ik was toch in de buurt en ik wilde toch de parfum halen. De parfums trok mij twee weken terug al mij aandacht maar ik was twijfel om ze te kopen. Dus toch maar die maandag heb ik besloten om ze te kopen en gelijk natuurlijk wat dingen halen (action shoplog op youtube). In de winkel staan er drie parfum van dit merk “La Masion Parfum Paris” en ik heb alle drie gekocht en nog een van andere merk. Misschien komt er het artikel over maar voor vandaag blog ik over deze parfum. Lees je mee

2020-La-Maison-Parfum12aa De parfum zit in pastel kleur doosje. Het ziet er strak en frisse uit. De flacon is alle drie hetzelfde, alleen de randje van de label is de kleur zoals de doosje. De flacon is een doorzichtige glas, simpel met plastic wit dopje. Het staat label aan de voorkant, geen naam van het parfum maar de geurnoten die er voornamelijk inzitten.

La Maison Parfum Paris – Rose & Pivoine

2020-La-Maison-Parfum12ac Noten: Rose, peony, Fruit (Peach en Peer), Orange, Lemon en Cederwoord.

Volgens La Masion Parfum ruikt deze geur bloemig en frisheid voor de hele dag. Op mijn huid ruikt deze geur lekker zoet en fris fruitig, de rose is niet aanwezig dat vind ik niet zo erg want ik ben eigenlijk niet zo van roze geur. Gelukkig vind je die hier niet. Het blijft jammer niet de hele dag lang hangen, ongeveer 2 3 uurtje. Ik zou wel zeggen, royaal spuiten, misschien helpt wel beetje om de geur beetje lang goed hangen.

La Maison Parfum Paris – Iris & Patchouli

2020-La-Maison-Parfum12ab Noten: Bergamot, Blackcurrant, Peach, Jasmine, White Musk en Patchouli

Volgens La Masion Parfum is bloemig geur. Op mijn huid ruik ik deze geur zoetig, bloemig en warm. De geur is niet te zoet. Ik verwacht het niet dat deze geur lang goed zou blijven hangen. Ik ben heel erg blij dat goedkope geur die lang hangen. De geur blijft goed lang hangen.

La Maison Parfum Paris – Musc & Santal

2020-La-Maison-Parfum12ad Noten: Raspberries, Bergamot, Violet flower, Musk, Sandalwood.

La Maison zei dat deze parfum als een bloemige geur. Op mijn huid ruik naar zoetig houtige en warm geur. Net als de rose en pivoine ruikt deze geur niet lang hangen, een paar uurtje vervliegt de geur helaas snel. 2020-La-Maison-Parfum12a Stuk voor stuk ruik de parfum lekker zoet, allemaal niet te overheersen zoet. Ze ruiken zoet maar toch anders de andere zoet fris, zoet bloemig en zoet houtachtig. De Iris en Patchouli ruikt langer dan de andere twee. De parfums kosten €3,79 per stuk en bevatten elk 100ml. Voor de prijs zou ik ze niet laten liggen. Ik hoop wel meer varianten van dit merk. Ik ben blij dat ik deze parfum toch gekocht voordat lockdown. Nu heb ik wel er zin in om weer naar de Action te gaan met hoop andere parfum kan scoren.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like