Follow:

Fashion friday : Meller zonnebril

2020-Meller9a In de zomer, herfst, winter en lente seizoen als maar er zonnetje schijnt, draag ik wel graag een zonnebril. Maar soms ben ik vergeten om ze mee te nemen vooral als je snel weg moet zijn. Het is toch fijn om meerdere zonnebrillen te hebben. In dit blogpost laat ik jullie mijn nieuwe zonnebril. Kijk je verder mee 2020-Meller9aaaaa

Als blogger en vlogger is het hartstikke leuk dat ik producten die bij mij past mocht ontvangen voor het uittesten. Van de webshop Lentiamo mocht ik een zonnebril uitzoeken.

Lentiamo Lentiamo is de enige in Nederland die zonnebrillen van dit prachtige merk Meller verkoopt. Meller staat bekend om de betaalbare, designer zonnebrillen, en álle zonnebrillen van Meller hebben polariserende glazen. In onze Zonnebrillen gids adviseren wij onze klanten graag over de juiste zonnebrillen. Zo hebben we advies voor het vinden van jouw gezichtsvorm, het vinden van de zonnebril die bij deze gezichtsvorm past, et cetera.

2020-Meller9aa Handig die zonnebrillen gids zodat je de juiste zonnebril die bij jou gezichtsvorm past. Ik heb zelf met opzet deze zonnebril uitgekozen, zonder hun advies dus en dat kan natuurlijk ook. Met opzet heb ik transparant frame gekozen want ik heb al twee zwarte frames. Graag even wat anders, alleen kiezen is niet zo makkelijk want tja er zijn veel leuke modellen en lekker betaalbaar ook. De zonnebril die ik draag, is het merk Meller – Zeila Rose Grey als je die ook leuk en graag hebben. Ik vind leuk en mooi zonnebril, het is lekker licht en ziet lekker. De materiaal van de frame is plastic en hij is lekker licht dus. Kortom zit hij comfortabel. De lenzen zijnIk ben nu een zonnebril rijker. Heel blij mee. De zonnebril zit in een stevige doos die je kan open en dicht schuiven. Daarin zit er poetsdoekjes en boekje. De zonnebril zelf zit in een stevige zonnebrilkoker. Ik vind het wel handig zo`n zonnebrilkoker want je kunt hem in je tas doen, geen ruimte nodig in je tas. Tijdens rondsnuffelen op de webshop, zie ik dat ze ook van hetzelfde merk blauw licht brillen verkopen. Deze bril staat in mij verlanglijstje want tja ik kijk vaak naar het scherm van mijn mobiel en laptop. Dus echt nodig om mijn ogen te beschermen tegen vermoeiende ogen.

Naast de zonnebrillen van verschillende merken vind je ook op de website de contactlenzen als je opzoek bent naar de contactlenzen. 2020-Meller9aaa 2020-Meller9aaaa

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like