Follow:

Fashion friday : Nieuwe kleding van My Jewellery

2019-Myjewellery6accccc
Een ding die mij blij maakt is nieuw kleding. Ik zou wel heel graag regelmatig nieuw kleding hebben. Het weer is nog niet helemaal lekker maar de temperatuur is wel lekker en af en toe de zon schijnt. Het is tijd dus voor nieuw kleding. Een paar dagen terug heb ik aan het rondsnuffelen op de webshop My Jewellery. Vandaag laat ik je zien wat ik heb besteld. Kijk je gezellig mee

2019-Myjewellery6a
Op de webshop My Jewellery vinden je mooie nieuwe collectie online staan o.a. Zomerjurkjes, Badmode en hele prachtige sieraden. Je wordt hebberig van. Ik heb drie verschillende fashion items besteld : Bruin gestreepte trui | roze midi jurk cheetah en zwart wit geruite blazer.

2019-Myjewellery6aa
Trui is een must have fashion item voor mij. Het maakt mij niet uit dikke of dunne material. Voor dit weer is dunne variant want tja het weer is niet zo koud meer maar toch iets koud genoeg voor mij. Dus vandaar dat ik deze mooie bruin gestreepte trui maat M besteld. Deze trui heeft korte col en de pofmouwtjes. Ik combineer met jeans en korte laarzen aan. Jeans jacket, je favoriete jacket of blazer is je outfit compleet. Hou je van iets kleurig/fel kleuren, is deze trui ook beschikbaar in rood/roze strepen.

2019-Myjewellery6acc

2019-Myjewellery6ab
2019-Myjewellery6abb
Ik draag niet zo vaak jurk maar als het weer lekker is dan graag draag ik wel een jurkje, rokje of korte broek aan. Luipaardprint/Animaleprint is helemaal trend op dit moment. Deze roze midi jurk met cheetah print is korter en ruffles aan de voorkant dan achterkant. Aan de zijkant (onder de mouw) is er een blinde rits en aan voorkant zijn er sier knoopjes. De V vormpje is te laag voor mij en de materiaal is niet mij favoriete maar het is wel fijne stof. Door de print ben ik verliefd op deze jurk. Ik heb in maat M besteld en het valt goed, alleen de V hals vormpje te laag maar ik kan hier zelf fixen. Als je deze jurkje wilt bestellen, let wel op dat groter maat bestellen. Ik combineer deze jurk met korte laarzen of sneakers. En vergeet niet jeans jas of je favoriete jas en of blazer dan zie je op de foto onderaan.

2019-Myjewellery6ac
2019-Myjewellery6accc
Als laatste heb ik een blazer uitgekozen. Ik ben zwak voor blazer, jassen en eigenlijk ben ik zwak voor leuk, mooi en prachtige kleding. Naast trui/sweater of hoodie is een jas/blazer must have voor mij. Deze mooie zwart-wit geruite print blazer heb ik in maat M besteld. Het valt groot maar de laatste tijd ben ik in too oversize maat. Dus heb ik geen moeite daarover. Wat ik fijn vind is dat deze blazer twee zakken heeft, ook heeft schoudervulling maar zonder vind ik het niet erg. Deze blazer kan je combineren met casual outfit of jurkje of je liever combineren deze blazer met de bijpassende zwart-wit geruite pantalon, dan kan je op de webshop my jewellery bestellen.

2019-Myjewellery6acccc
2019-Myjewellery6aaaa
Stuk voor stuk ben ik heel erg blij mee. Ik heb er weer wat leuke en trendy kleding bij. De trui en blazer zijn echt mij favoriet. Je kunt deze kleding shoppen bij My Jewellery. Veel shop plezier!

Liefs,
Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Outfit : Zomerjurkje “Leaf Dress”

Share
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Janet

  Gaaf zeg! Ik vind vooral de jurk erg tof!

  19 June 2019 at 21:51
 • Reply Linda

  Wat een leuk jurkje zeg, staat je super goed!

  19 June 2019 at 15:56
 • Reply kiki hasselton

  dat jurkje, wauw, wat mooi!! Ik ga gelijk kijken!

  19 June 2019 at 10:45
 • Reply Heny incess

  Keren….lah
  Enjoy…..yooo

  18 June 2019 at 20:39
 • Reply Els Lambrecht

  Ik moet eigenlijk zeggen dat je schoenen de look helemaal af maken!!! Echt waar!

  17 June 2019 at 16:55
 • Reply Deborah

  Zo jij kan weer even vooruit, of het nu wat warmer is of niet. Leuke setjes heb je uitgekozen.
  Deborah´s last blog post ..Operatie Poownie deel I…

  17 June 2019 at 09:41
 • Reply nicole orriens

  Ik vind vooral de jurk erg leuk, met die ruche aan de onderkant. Stoer met die schoenen.

  17 June 2019 at 09:16
 • Reply An Van Assche

  Die midi jurk is mooi. Enkel de kleur bevalt me niet zo. Ik hou niet zo van roze.

  16 June 2019 at 19:29
 • Reply Melanie Hoogvliet

  Het jurkje staat super stoer! Zelf zou ik de trui zo kopen die is echt prachtig

  16 June 2019 at 09:08
 • Reply Anja

  Die jurk staat je echt heel mooi hoor. En die trui ziet er super comfortabel uit.

  15 June 2019 at 22:10
 • Reply Manon

  Dat jurkje is zo leuk!

  15 June 2019 at 13:07
 • Reply Silkeblogs

  Wauw, je hebt echt hele mooie items gekozen! En mooie foto’s =D

  15 June 2019 at 09:51
 • Reply Mandy

  Oh wauw! Wat een prachtige kledingstukken. Ik ben ook dol op truien, vind die ook super leuk! De laatste tijd koop ik ook vaak nieuwe kleding, love it!

  15 June 2019 at 09:12
 • Reply Lieke van Veen

  Dat jurkje staat je heel erg leuk!

  14 June 2019 at 20:20
 • Reply Deb

  Leuke items heb je besteld, het jurkje springt er echt uit. Staat je super leuk.
  Deb´s last blog post ..Lancôme Summer look 2019

  14 June 2019 at 17:39
 • Reply ingrid

  ik vind die jurk ook echt super tof. leuke items heb je laten zien!

  14 June 2019 at 15:12
 • Reply Lodi

  De jurk vind ik heel leuk qua kleur en model, ik heb ook vaak het probleem met de v hals en doe er dan aan de binnen kant even een speltje om het wat hoger te houden 😉 Ik vind hem super stoer staan met deze schoenen!

  14 June 2019 at 12:41
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge