Follow:

Fashion friday : Nieuwe kleding van My Jewellery

2019-Myjewellery6accccc
Een ding die mij blij maakt is nieuw kleding. Ik zou wel heel graag regelmatig nieuw kleding hebben. Het weer is nog niet helemaal lekker maar de temperatuur is wel lekker en af en toe de zon schijnt. Het is tijd dus voor nieuw kleding. Een paar dagen terug heb ik aan het rondsnuffelen op de webshop My Jewellery. Vandaag laat ik je zien wat ik heb besteld. Kijk je gezellig mee

2019-Myjewellery6a
Op de webshop My Jewellery vinden je mooie nieuwe collectie online staan o.a. Zomerjurkjes, Badmode en hele prachtige sieraden. Je wordt hebberig van. Ik heb drie verschillende fashion items besteld : Bruin gestreepte trui | roze midi jurk cheetah en zwart wit geruite blazer.

2019-Myjewellery6aa
Trui is een must have fashion item voor mij. Het maakt mij niet uit dikke of dunne material. Voor dit weer is dunne variant want tja het weer is niet zo koud meer maar toch iets koud genoeg voor mij. Dus vandaar dat ik deze mooie bruin gestreepte trui maat M besteld. Deze trui heeft korte col en de pofmouwtjes. Ik combineer met jeans en korte laarzen aan. Jeans jacket, je favoriete jacket of blazer is je outfit compleet. Hou je van iets kleurig/fel kleuren, is deze trui ook beschikbaar in rood/roze strepen.

2019-Myjewellery6acc

2019-Myjewellery6ab
2019-Myjewellery6abb
Ik draag niet zo vaak jurk maar als het weer lekker is dan graag draag ik wel een jurkje, rokje of korte broek aan. Luipaardprint/Animaleprint is helemaal trend op dit moment. Deze roze midi jurk met cheetah print is korter en ruffles aan de voorkant dan achterkant. Aan de zijkant (onder de mouw) is er een blinde rits en aan voorkant zijn er sier knoopjes. De V vormpje is te laag voor mij en de materiaal is niet mij favoriete maar het is wel fijne stof. Door de print ben ik verliefd op deze jurk. Ik heb in maat M besteld en het valt goed, alleen de V hals vormpje te laag maar ik kan hier zelf fixen. Als je deze jurkje wilt bestellen, let wel op dat groter maat bestellen. Ik combineer deze jurk met korte laarzen of sneakers. En vergeet niet jeans jas of je favoriete jas en of blazer dan zie je op de foto onderaan.

2019-Myjewellery6ac
2019-Myjewellery6accc
Als laatste heb ik een blazer uitgekozen. Ik ben zwak voor blazer, jassen en eigenlijk ben ik zwak voor leuk, mooi en prachtige kleding. Naast trui/sweater of hoodie is een jas/blazer must have voor mij. Deze mooie zwart-wit geruite print blazer heb ik in maat M besteld. Het valt groot maar de laatste tijd ben ik in too oversize maat. Dus heb ik geen moeite daarover. Wat ik fijn vind is dat deze blazer twee zakken heeft, ook heeft schoudervulling maar zonder vind ik het niet erg. Deze blazer kan je combineren met casual outfit of jurkje of je liever combineren deze blazer met de bijpassende zwart-wit geruite pantalon, dan kan je op de webshop my jewellery bestellen.

2019-Myjewellery6acccc
2019-Myjewellery6aaaa
Stuk voor stuk ben ik heel erg blij mee. Ik heb er weer wat leuke en trendy kleding bij. De trui en blazer zijn echt mij favoriet. Je kunt deze kleding shoppen bij My Jewellery. Veel shop plezier!

Liefs,
Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Outfit : Zomerjurkje “Leaf Dress”

Share
Previous Post Next Post

You may also like