Follow:

Home : Spullen voor in de badkamer

2019badkamerstore6a
Sinds wij in dit huis verhuisd, hebben wij nog niet zo veel het huis veranderen naar ons wensen. Wel hier en daar een klein beetje veranderd zoals laminaat is al veranderd hoewel is het nog niet tevreden met het resultaat en het begint de laminaat hier en daar beschadigd. En nog veel meer eigenlijk willen wij ons huis opknappen. Maar om alles tegelijk te doen is het nog niet gelukt. Dus onze focus even naar kleine detail zoals bijvoorbeeld spullen voor in de badkamer. Vandaag laat ik jullie zien. Kijk je mee

2019badkamerstore6aa
Van badkamerstore.nl mocht ik spullen voor in de badkamer uitzoeken (dank u wel). Hartstikke leuk en wij hebben echt aantal dingen nodig. Onze badkamer willen wij ook flink veranderen of opnieuw opknappen maar het lukt voorlopig nog niet. Dankzij badkamerstore kunnen wij aantal dingen toch veranderen zoals douchekop die echt dringend nieuw nodig dus echt komt goed uit met aanbod. Ik heb een prachtig doucheset set besteld.
Deze doucheset Tiger Splash Bologna Chroom heeft 4 standen (Volle straal, massagestraal, bruisstraal en een combinatie tussen de volle straal en de massagestraal.), hartstikke leuk want oude is maar een stand. Daarnaast heeft deze doucheset antikalk functie, alleen doucheslang is kort, maar 1,5 m.

De tweede item heb ik douchegordijn, de andere douchegordijn moet echt vervang worden. Er zijn meer varianten douchegordijn op de webshop maar ik zoek de douchegordijn die kan gewassen worden. Het gordijn is gemaakt van polyester en heeft een verzwaarde onderzoom waardoor hij niet alleen goed waterafstotend is en lang mee zal gaan maar ook nog eens goed recht zal blijven hangen. Dit douchegordijn is wasbaar op 30° en heeft mooie patroon.

Alle laatste item is een wc-borstel. Deze wc-borstel met houder kan je in de badkamer of in de toilet beneden laten staan. En wij kiezen voor in de toilet. De houder is gemaakt van sterk porselein dat geeft de wc een stijlvolle en Oosterse uitstraling. De borstel is hard en de handvat is jammer te kort. Het is niet zo handig vind ik persoonlijk.

Hoewel onze badkamer nog niet volledig opknappen maar ik ben heel erg blij mee met de spullen, vooral de doucheset en de gordijnen. Alles voor je badkamer of badkamerartikelen kan je terecht op de webshop badkamerstore.nl

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply hippiemeisje

  Nu, dat is leuk om uit te proberen, dat zou hier ook van pas kunnen komen?
  Ik vind douchen een van de zaligste momenten in mijn leven… Ik meen dat dus echt… Ik kan er energiek van worden, maar ook ontspannen en een goede douchekop kan hierbij zo goed helpen!

  21 June 2019 at 14:39
 • Reply Melanie Hoogvliet

  Wat een leuke dingen heb je gekozen. Wij hebben nog een douche in bad en onlangs was het badscherm echt kapot en aan vervanging toe. We konden geen goed badscherm vinden en toen zag ik opeens oprol douche gordijnen echt super handig. Je kunt ze dan wel niet wassen (dus dat is ouderwets soppen) Maar als je dus in bad wilt rol je hem zo als een rolgordijn omhoog en kun je lekker badderen. Wil je douche dan rol je hem naar beneden en ga je lekker douche.

  20 June 2019 at 09:40
 • Reply Rory

  Ik wil ook altijd een douchegordijn wat je kunt wassen (en dat doe ik ook regelmatig). Niets zo vervelend als die plakkerige douchegordijnen die je niet kunt wassen en soms tegen je aan plakken in hotels. Brrrrr. Ik hoop althans dat ze in hotels wèl altijd gewassen kunnen worden. Mooie spulletjes heb je uitgezocht. En een goed werkende douchekop is zo fijn.
  Rory´s last blog post ..Zolang het nog kan, moet je een rokje dragen

  19 June 2019 at 10:31
 • Reply Mandy

  Wat een leuke dingen heb je uitgezocht! Toch fijn als je badkamer er ook naar wens uit ziet

  18 June 2019 at 17:06
 • Reply Manon

  Leuk dat je met kleine items veranderen al een groot verschil kan maken he!

  18 June 2019 at 10:52
 • Reply Frederique

  Het is zo fijn om een ruimte opnieuw in te richten. Mooie spulletjes heb je gekozen.

  18 June 2019 at 10:32
 • Reply Josan

  Dat douchegordijn vind ik leuk met dat patroon. Sowieso is een nieuwe douchekop altijd erg prettig. Het staat meteen zo lekker fris in je badkamer.
  Josan´s last blog post ..50 Me-time momenten voor moeders; zo laad je je zelf weer op

  18 June 2019 at 06:22
 • Reply Sandra

  Dat douchegordijn zal vast erg handig zijn. Nog heel veel plezier met de verdere inrichting

  18 June 2019 at 04:44
 • Reply Elmay Claassen

  Leuk ingericht! Heel veel woonplezier gewenst 🙂

  17 June 2019 at 21:49
 • Reply Heleen

  Bij mijn ouders hadden wij ook altijd een douchegordijn, maar die bleef plakken en bleef niet goed hangen. Deze klinkt fijn aangezien hij ook verzwaard is! Dat zal fijn douchen zijn.
  Heleen´s last blog post ..Op zoek naar de juiste jas: drama.

  17 June 2019 at 21:40
 • Reply Girls-Things

  Wat handig en leuk deze spullen!

  17 June 2019 at 18:54
 • Reply nicole orriens

  Ik vind de wc-houder met name wel mooi. Je ziet dan de borstel ook echt niet meer, en dat vind ik een groot pluspunt.

  17 June 2019 at 15:50
 • Reply Marion Stam

  Het lijkt mij een fijne douche, met een straal die je kunt verstellen. Ik hou niet van douchegordijnen omdat die soms aan je gaan plakken tijdens het douchen.

  17 June 2019 at 14:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge