Follow:

Seacret – Boby Lotion Milk & Honey

2019-Seacret-Bodylotion6a
Een paar dagen geleden liet ik aan jullie de inhoud Jouwbox editie 5 en ik ben erg enthousiast over de inhoud o.a. deze heerlijk bodylotion. Benieuwd? Lees gauw verder.


SEACRET – BODY LOTION MILK & HONEY – € 29,95

2019-Seacret-Bodylotion6aa
Seacret bodylotion milk & honey zit in een tube met klikbaar dopje. Toen ik hem openmaakte, komt er heerlijk geurtje uit. De geur is bekend voor maar ik weet het niet meer welke product was dat. Deze body lotion helpt de droge huid te herstellen. De unieke combinatie van dode zee mineralen en natuurlijke ingrediënten vult onmiddellijk de hydratatie van de huid aan tot het optimale niveau. De lotion heeft dunne textuur daardoor smeert het makkelijk. Het trekt snel en diep in, geen plakkerig aanvoelen. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en heerlijk ruiken. Love it.

2019-Seacret-Bodylotion6aaa

Ik ben erg enthousiast over deze bodylotion. Het is een fijne lotion en het ruikt echt heerlijk. De lotion kan je ook gebruiken als aftersun, ideaal voor in de zomer. De Seacret bodylotion is geschikt voor alle huidtypes, meer Seacreat producten

 Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.comUnboxing Jouwbox editie 5

Share
Previous Post Next Post

You may also like