Follow:

Seacret – Boby Lotion Milk & Honey

2019-Seacret-Bodylotion6a
Een paar dagen geleden liet ik aan jullie de inhoud Jouwbox editie 5 en ik ben erg enthousiast over de inhoud o.a. deze heerlijk bodylotion. Benieuwd? Lees gauw verder.


SEACRET – BODY LOTION MILK & HONEY – € 29,95

2019-Seacret-Bodylotion6aa
Seacret bodylotion milk & honey zit in een tube met klikbaar dopje. Toen ik hem openmaakte, komt er heerlijk geurtje uit. De geur is bekend voor maar ik weet het niet meer welke product was dat. Deze body lotion helpt de droge huid te herstellen. De unieke combinatie van dode zee mineralen en natuurlijke ingrediënten vult onmiddellijk de hydratatie van de huid aan tot het optimale niveau. De lotion heeft dunne textuur daardoor smeert het makkelijk. Het trekt snel en diep in, geen plakkerig aanvoelen. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en heerlijk ruiken. Love it.

2019-Seacret-Bodylotion6aaa

Ik ben erg enthousiast over deze bodylotion. Het is een fijne lotion en het ruikt echt heerlijk. De lotion kan je ook gebruiken als aftersun, ideaal voor in de zomer. De Seacret bodylotion is geschikt voor alle huidtypes, meer Seacreat producten

 Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.comUnboxing Jouwbox editie 5

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Jouvence.nl

  Fijne review! Ik heb de body lotion ook en vindt hem ook erg fijn in gebruik.

  19 June 2019 at 16:58
 • Reply Linda

  Ik ben dol op producten die dode zee mineralen bevatten!

  19 June 2019 at 16:02
 • Reply nicole orriens

  Melk en honing zijn gevoelsmatig een goede combinatie heb ik het idee. Die voegen echt wel wat toe.

  17 June 2019 at 09:20
 • Reply Mandy

  Ben niet zo heel dop op bodylotions maar klinkt wel heerlijk deze!

  16 June 2019 at 00:49
 • Reply Janet

  Heerlijk, ik houd van bodylotion.. vind het erg fijn spul, vooral als het snel intrekt en niet al te lang plakkerig blijft.

  15 June 2019 at 20:25
 • Reply ingrid

  ja ik heb deze ook. echt super lekker

  14 June 2019 at 12:43
 • Reply Deborah

  Kijk dat is nu een win win lotion. En niet enkel als bodylotion te gebruiken maar ook lekker smeren als aftersun. Dat laatste heb ik nog wel eens nodig namelijk haha. Maar ik vind hem wel iet wat aan de prijs hoor!! Daarom zou ik hem denk ik niet zo heel snel kopen.
  Deborah´s last blog post ..Terug op het nest…

  14 June 2019 at 09:28
 • Reply Silkeblogs

  Hij klinkt echt heel lekker! Ik hou van de geur van honing, dus dit is zeker iets voor mij!

  14 June 2019 at 08:29
 • Reply Josan

  Heerlijk Dhini! Producten met honing zijn altijd een goed idee waar krijg je zo’n lekker heerlijk zacht huidje van. Mooie lichte foto’s ook
  Josan´s last blog post ..Elan Valley waterreservoirs en stuwdammen; groot, groter, groots!

  13 June 2019 at 22:08
 • Reply Jessica - Foodie Feest

  Wauw wel prijzig voor een bodylotion! Maar fijn dat hij goed bevalt 🙂
  Jessica – Foodie Feest´s last blog post ..Chocolade cupcakes met oreo botercrème

  13 June 2019 at 16:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge