Follow:

Kid’s Clothes – Legends22

Dj en Legends22
Ik laat jullie kennis maken met het nieuwe label – Legends22. Legends22 is een nieuw Nederlands merk voor jongens! Ik heb twee stoere items uitgezocht voor mijn zoon, kijk maar snel verder voor de leuke foto’s!

Over het merk Legends22
De naam komt voort uit de gedachte dat er een heleboel legendarische mannen zijn die ooit jongens met dromen waren. En de 22 achter Legends? Dat is een geluksgetal. Een beetje geluk heb je soms ook nodig in dit leven. Zeker als je van plan bent om zelf ook ooit eens een legende te gaan worden! bron: Legends22.com

Djess en Legends22
Dit stoere lange shirt, heeft de bekende stripheld “batman” geprint op de voorkant en een leuk borstzakje als detail. Het shirt heeft drie knoopjes aan de voorkant. Op één van de lange mouwen zie je twee witte streepjes eromheen. Op de achterkant van dit shirt staat de tekst “WE ARE LEGENDS”.

TK Maxx
Djess en Legends22Djess en Legends22

Djess en Legends22
Dit stoere zomerjack heeft een vrolijke zomerse print. Een heuse palmbomen print! Aan de voorkant zijn er steekzakjes en een koraal neon kleurige ritssluiting. De jas heeft geen kraag, denk aan een bomber-jack jas maar dan in zomerse variant.
Djess en Legends22Djess en Legends22
Djess en Legends22
Djess en Legends22
De stof van beide items zijn heerlijk soepel, stevig en ademen goed. De stof bestaat namelijk uit 95% katoen en 5% lycra, en het grootste deel van de collectie is gemaakt van organisch katoen. De shirts zijn verkrijgbaar in maat 92 tot en met maat 152.

Djess en Legends22
Je kunt deze stoere jongenskleding collectie op de officiële Legends webshop bestellen of vind hier de verkooppunten bij jou in de buurt.

Als je een kledingstuk van dit merk koopt, steun je de Johan Cruyff Foundation. Meer info vind je op cruyff-foundation.org

Blijf op de hoogte van Legends22 door deze Facebookpagina te liken.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like