Follow:

Fashion friday : Sjaal met verhaal (Sjaal Rood Okergeel Oranje)

Fashion friday : Sjaal met verhaal (Sjaal Rood Okergeel Oranje)
Als het herfst of winter seizoen komt, gebruik ik weer een sjaal. Niet alleen als naar buiten ga maar in huis draag ik ook een sjaaltje. Ik krijg koud in de nek als dus sjaal is echt must have voor mij. Vandaag laat ik een heel erg leuk sjaal aan jullie showen. Sjaal met verhaal in Rood Okergeel Orange kleur. Kijk je mee

Sjaal met verhaal
Sjaal met verhaal staat voor het creëren van werk voor vrouwen in Nepal en Thailand. De nadruk ligt op Nepal. Er wordt samengewerkt met een 35-tal ondernemers en projecten die allemaal één tot twee keer per jaar bezocht worden. De eigenares is werd geraakt door de prachtige bevolking en de schoonheid van de natuur. Ze voelde de behoefte om een langere tijd vrij te nemen en heb bij mijn werkgever een verzoek voor een sabbatical ingediend. Sjaals en onderzetters van viltballetjes die ik inkocht voor familie en vrienden waren dusdanig populair dat ik verzoeken kreeg om tijdens mijn sabbatical extra producten in te kopen en uit te kijken naar nieuwe producten…. En zo is in het kort Sjaal met Verhaal ontstaan!

Sjaal met verhaal
De sjaal heeft afmetingen van ongeveer 80x190cm. Best groot maat maar juist die ik zocht. Het is gemaakt van Katoen & Acryl. Deze heerlijk zachte sjaal komt uit Nepal in de kleuren rood, okergeel en oranje. Het kan gewassen worden op 30 graden.

Fashion friday : Sjaal met verhaal (Sjaal Rood Okergeel Oranje)Fashion friday : Sjaal met verhaal (Sjaal Rood Okergeel Oranje)
Heerlijk zachte sjaal zonder kietel op je huid/nek. De kleur is er mooi vind ik. Ik ben heel erg blij mee. Het weer stuk kleurig met deze kleurige sjaal. Deze sjaal is ook verkrijgbaar in het formaat kleine sjaal en het formaat plaid. Zoek je nog een sjaal of plaid, vind je meer producten op webshop Sjaal met verhaal. Leuk voor je zelf of als cadeautje weg te geven.

Tip : Sinterklaas/Kerst cadeau

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply esther perfors

  Staat je mooi die kleuren. Ik kies zelf altijd voor zwart, gebroken wit of grijs maar snap wel dat je voor wat vrolijkere kleuren kiest!
  esther perfors´s last blog post ..Wat je moet weten voordat je aan kinderen begint

  25 November 2017 at 22:09
 • Reply Eva

  Wat een vrolijke sjaal! Wel ben ik zelf zoals Mariëlle meer van de simpele kleuren. Vooral grijs met heel lichtroze vind ik mooi voor een sjaal 🙂
  Eva´s last blog post ..De laatste uren met korting! Black Friday | Jurken voor het kerstgala

  24 November 2017 at 21:58
 • Reply Natalie

  Prachtige sjaal en het kleurenpallet spreekt me ook erg aan! Past heel mooi bij je en in de grijze winter mag er heus wel wat kleur!

  24 November 2017 at 21:32
 • Reply Linda Meester

  Zeker een fleurige sjaal die ook mooi bij mijn haarkleur zou passen. Helaas heb ik gekozen voor een winterjas met een drukke print
  Linda Meester´s last blog post ..Besparen op of dankzij een WTW unit

  24 November 2017 at 21:24
 • Reply Mariëlle | Me-licious

  IK vind de sjaal prachtig, maar zelf ben ik iets meer van de simpele kleuren. Beige, nude, grijs, wit en zwart. Zo nu en dan een printje, maar verschil moet er zijn toch 🙂
  Mariëlle | Me-licious´s last blog post ..Hotspot: Madame Cocos Utrecht

  24 November 2017 at 15:49
 • Reply Fleur

  Wat een mooi verhaal achter de sjaal. Ik hou ook erg van gekleurde sjaals
  Fleur´s last blog post ..Persoonlijke cadeaus en versieringen voor de feestdagen

  24 November 2017 at 14:03
 • Reply Susan

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo van de felle kleurtjes ben, maar jou staat ‘ie supergoed!

  24 November 2017 at 13:22
 • Reply Lisa

  Wat een te gekke sjaal. Deze sjaal zal elke outfit de special touch geven. Helemaal leuk!
  Lisa´s last blog post ..BEST DEALS AND OFFERS | BLACK FRIDAY 2017

  24 November 2017 at 12:59
 • Reply Cindy

  Wat een mooie filosofie erachter. Ik steun graag zo’n doelen. Mijn sjaals koop ik vaak op vakantie bij kleine handelaartjes die het zelf maken. Zo steun ik de economie op mijn manier.
  Cindy´s last blog post ..To do or not to do? Een fotoalbum #reinventmemories

  24 November 2017 at 10:59
 • Reply Jamey

  Wat een mooie sjaal. Altijd fijn zo in de kou
  Jamey´s last blog post ..Review & Swatches Catrice ICONails

  24 November 2017 at 10:07
 • Reply querine

  mooie sjaal zeg en we kunnen als vrouw nooit genoeg sjaals in onze kast hebben het maakt je outfit echt af!

  24 November 2017 at 10:03
 • Reply Vera

  Ik draag ook altijd een grote sjaal! Hoe groter hoe beter zeg ik altijd haha

  24 November 2017 at 09:24
 • Reply Batboy

  Mooie gekleurde sjaal! Ik draag ook altijd een sjaal heerlijk warm!
  Batboy´s last blog post ..Een kerstkaart maken met kinderen

  24 November 2017 at 09:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge