Follow:

FABY – oxygen base coat and nail polish

Faby Nailpolish
Nog een merk die ik net kende. Het is altijd leuk om nieuw merk te ontdekken en vandaag laat ik ze aan jullie.

Untitled
Ik ga FABY base coat en drie nagellak voor jullie swatches.

Faby Nailpolish
FABY Oxygen base coat is een fijne base coat. Deze base coat bevat vitamine A, C and E. Het brengt lekker makkelijk door fijne textuur en het droogt snel.

Faby Nailpolish
Nu is het tijd voor drie nagellakjes te showen. Aan de onderkant van de verpakking vind je de nummer en de naam van de nagellak.

Faby Nailpolish
FABY – LCI019 Naturally
Een prachtig natural/nude nail polish. Naturally lakte erg fijn en het droogt snel. Ik heb twee laagjes gedaan zonder streepjes achter laat. Mooi voor als basis nail art. Deze kleur is typische kleur die het heel goed en fijn doet als basis voor nailarts.

Faby Nailpolish
FABY LCJ002 – The parfume of the soul
Een prachtig groene tint met heel subtiele shimmers in. Zonder moeite dekt de nagellak met twee lagen en streeploos. Ook is deze kleur prima als basis voor nailart.

Faby Nailpolish
FABY – LCM004 The world is your oyster!
Een mooie metallic effect. LCM004 lakte een beetje streperig, maar tijdens het drogen verdwenen de strepen gelukkig wel. Ik heb twee laagjes gedaan en beter zonder top coat, anders wordt de nagellak hier en daar dunner en streperig.

Faby Nailpolish
De FABY nagellak zit in een leuke flesje met heel fijne kwastje. De kwastje is niet te breed en niet te klein. Prima kwastje om de nagellak aan te brengen. De textuur is heel fijn, niet te dun en niet te dik. De kleuren van FABY nagellak hierboven vind ik heel mooi en het droogt best snel.

Welke kleuren spreekt je meeste aan?

Liefs,
Dhini

  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like