Follow:

Fashion friday : Vliegtuigje

Djessvh
Het is lang geleden dat ik oufit foto`s van mij en Djess hier op mij blog plaatsen. Toen wij bij de koeveld waren, waren wij bezig aan het foto`s maken van erg leuk speelgoed, kijk hier. Dit is erg leuk speelgoed voor je kids maar ook als cadeautje te geven. Tijdens die vliegtuig op de foto`s vast te leggen en dat bedacht me dat ook gelijk voor outfit foto`s. Vandaag show ik Djess`s outfit. Kijk je mee

Djessvh
Op die dag droeg Djess weer zacht/chil broek (zeeman) en shirt (hema). Het weer was gelukkig droog maar in de morgen was een beetje druppels dus droeg hij leuke jas met capuchon (Jake Fischer en schoenen zara.
DjessvhDjessvhDjessvhDjessvh

Wearing : Vest – Jack Fischer | Broek – Zeeman | Shoes – zara | Shirt – Hema | vliegtuigje – Flyteam

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like