Follow:

Pathé kids

DJ

Een paar dagen geleden ontvingen wij whatsapp van Arjo`s broertje`s vrienden M en hun dochter A of wij op zaterdag naar bioscoop te gaan. Wij gaan en met de reden dat deze keer speciaal voor kinderen. Volgens M dat de geluidje niet zo hard en de filmpje is ook niet te lang en DJ kende het wel “Thomas the train”. Gisteren morgen reden wij richting Breda. DJ wist het van niet dus verrassing voor hem, wel heeft DJ er zin in.

DJ
Om ongeveer negen uur vertrokken wij. Op de snel weg stonden wij een beetje lang in de file en toen in Breda aangekomen, konden wij niet gelijk de bioscoop pathe vinden dus wij twee keren langs het centrum hebben gereden. Oei..dat is lang geleden naar Breda centrum. Ik mis het wel. Goed uiteindelijk hebben wij de bioscoop gevonden en snel parkeren. Wij liepen naar binnen en daar stonden de mensen in de rij al, gelukkig niet te laat. Kaartjes gekregen en wat superleuk is dat wij als ouders lekker warm kopje koffie en thee en lekker koekjes erbij. De kinderen krijgen lekker snack box.

DJ
Wat zit er in de Pathé Kids Combo box :
– 1 zakje popcorn (zout smaak)
– 1 Capri sun drink
– 1 zakje snoepjes
– 1 speelgoed

Wij zaten in de zal 3 en een paar banken leeg. Toch wel best vol genoeg. Allemaal kinderen tussen 2 en kleutertjes maar er ook die iets ouders dan kleutertjes. De geluidje is inderdaad niet zo hard net als toen binnenste buiten filmpje en voor mij ook heel fijn om naar te luisteren en tegelijkertijd de filmpje te kijken. DJ vond het wel nog te hard en de filmpje spannend. Dj deed zijn oren dicht met twee handen maar de ogen keken gewoon naar de filmpje. DJ doet ook zo thuis als er spannende scene(s) of verstopt onder de tafel 😉 Onze superheld he! Het was leuk. De filmpje is ook niet te lang en ook fijn dat geen pauze tussen de filmpje….dus gewoon door tot klaar. Bij sommige kinderen is het wel te lang, merk ik. DJ vindt het ook leuk toen wij aan hem vragen.

DJ
Toen wij naar buiten liepen, stonden de mensen op een plek daar kregen de kinderen een “PatheDiploma” met hun naam erop. En voor mij site heb ik ook een diploma papier gevraagd. DJ zei …morgen (vandaag dus) ga ik (DJ) deze Diploma aan juf laten zien, mama…mag dat? Natuurlijk mag zei ik dan met glimlach op mijn gezicht (mijn man ook). En wat altijd leuk is dat de kinderen mogen ballonnen die langs de trap hangen naar huis meenemen. DJ en zijn nichtje A namen natuurlijk ook eentje mee. Wat fijn is dat de parkeer gratis is maar dan zorg wel voor 12 uur de filmpje klaar zijn.

Eerlijk wist ik het niet dat er Pathe bioscoop speciaal voor kinderen “Pathe kids”. Dankzij M weet ik nu. Dit is onze eerste ervaring en ik moet zeggen dat Pathe kids het echt leuk en goed georganiseerd voor ouders en kinderen. Zeker herhaalbaar om weer kidsfilms met Pathe kids te gaan kijken. Dus wij gaan kijken welke film en voorlopig voor nu zoek filmpje die niet zo veel spannende scenes voor onze ventje 😀 .

Pathe Kleuterbios is voor kinderen van 3 tot 6 jaar met de allerleukste kinderfilms. Het licht niet uit en het geluidjes lekker zachter staat. De tickets zijn inclusief een Pathé Kids Combo en voor ouders/begeleiders krijgen koffie/thee met iets lekkers voor de ouders/begeleiders).

Weten jullie al Pathe kids?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like