Follow:

Film : Trailer – Alice through the looking glass

 photo image004_zpsdel4aafh.jpg
Nieuw film van Johnny Depp Alice through the looking glass in 3D is vanaf 26 mei in de bioscoop. Vandaag show ik Trailer van deze film.

ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS
In Disney Alice Through The Looking Glass komen de onvergetelijke karakters uit Lewis Carrol’s Alice in Wonderland opnieuw tot leven in een spectaculair avontuur. Als Alice terugkeert naar deze magische wereld moet zij terug in de tijd reizen om haar beste vriend Mad Hatter (gespeeld door Johnny Depp) te redden.

Director James Bonin geeft een unieke twist aan de spectaculaire wereld die Tim Burton destijds heeft gecreëerd met Alice in Wonderland. De film is geschreven door Linda Woolverton en gebaseerd op de verhalen van Lewis Carrol.

Na het internationale succes van de blockbuster in 2010 wordt de cast herenigd in Alice Through the Looking Glass, met o.a. Johnny Depp, Anna Hathaway, Mia Wasikowska, Matt Lucas en Helena Bonham Carter. In de film worden nieuwe karakters geïntroduceerd die gespeeld worden door Rhys Ifans en Sacha Baron Cohen. Ook komen de getalenteerde stemmen terug van Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen, Timothy Spall, Barbara Windsor en Paul Whitehouse, vergezeld door Matt Vogel.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=teOeT7MULdI&[/youtube]

Heb je deze film al bekeken in de bioscoop?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel persbericht

Share
Previous Post Next Post

You may also like