Follow:

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice 2018

Disney on ice
Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden.

Disney on ice
Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn. Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is. Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar. Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd.

Geef je familie herinneringen om nooit te vergeten!

Van 12 t/m 30 december in Rotterdam en Utrecht. Tickets vanaf € 18,=
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Disney on iceDisney on ice
Disney on ice
Disney on iceDisney on ice
Foto`s brons : ©Disney/© Feld Entertainment


Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice! Van de diepten van de oceaan tot een winters droomland. Met je favoriete Disney verhalen zoals Frozen, Sneeuwwitje, Toy Story, Finding Dory, Lion King, Aladdin en de Disney prinsessen. Kijk snel op DisneyOnIce.nl

Achter de schermen bij Finding Dory

  
* Alle tekst komt uit het persbericht.

    
Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like