Follow:

Filmpje & fotos van Schapen Scheren

Zoals gisteren jullie lezen op myn vorige post dat Ik vandaag de filmpje en een paar foto`s posten. Dit is de eerste keer voor mij naar de schapen die gescheerd worden.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k4rj8Jr88qA[/youtube]


Al gescheren

Vandaag ben Ik naar ziekenhuis samen met myn lieve schoonmoeder voor echo, maar daar dat hoefde Ik niet echo te doen. We kregen wel meer informatie over IUI. En gelijk kreeg Ik les om zelf prik te doen. Ik hou niet van prik maar moet Ik dit leren om verder met de behandeling. Daarna kreeg Ik recept om bij aptoheek te halen. We gingen gelijk naar de apotheek en het kon niet gelijk meenemen dus morgen in de middag kan Ik ze ophalen. Verder wil Ik bedanken aan myn lieve schoonmoeder voor meegegaan. Dank u wel, Mam :blowkiss:

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like