Follow:

Opgemaakt in Mei

Toch ff over beauty producten die Ik heb opgemaakt.

Opgemaakt :
Hiernaast kan het zien welke beauty producten Ik heb gebruik. V.l.n.r.
Neutrogena Blackhead Eliminating Daily Scrub 125 ml. Ik wilde zo graag deze scrub proberen en geen beauty online webshop naar Netherland sturen dus Ik heb deze scrub via Vanessa besteld. Ze is zo sweet girl.
Shiseido Purenes Alcohol-Free 150 ml. Ik heb bij Sasa besteld. Het is fijne spul want alcohol-free. Ik wil weer bestellen maar op site zag niet meer deze product 🙁 Misschien bij Douglas of IXI Paris is er wel. Maar Ik heb andere gekocht van ROC.
Clearasil Stayclear Lotion 150 ml.

En hiernaast andere beauty producten die Ik heb opgemaakt. V.l.n.r.
Rituals It’s a Wrap 150 ml. Ik wil andere haar masker proberen. Heb idee?
Lure Beauty Exotic Butters Body Cream “Lick Me all Over” 4oz.
Lure Beauty Exotic Butters Body Cream “Warm Vanilla Sugar Type” 4oz.
Marbert 24h Aqua Booster gel cream SPF 8 50 ml. Deze cream heb Ik zomaar van Manuela gekregen.

Gisteren was mooi weer en nu wat somber.

Leifs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like