Follow:

FLOW Cosmetics – Detox Oil Zuiverende gezichtsolie met teatree

2020-Flow-Cosmetics3abbb Gezichtsolie is een van mijn favorieten. In deze blog ga ik een gezichtsolie van het merk FLOW Cosmetics hierover schrijven. Ik testte hem en zijn jullie benieuwd naar? Lees je gauw verder

2020-Flow-Cosmetics3abbbb 2020-Flow-Cosmetics3abb
FLOW Cosmetics – Detox Oil Zuiverende gezichtsolie met teatree zit in een glazen fles. Dankzij de druppelaar kan je de olie gemakkelijk hoeveelheid heb je nodig. De detox gezichtsolie bevat een combinatie van lichte, snel absorberende plantaardige oliën met essentiële vetzuren uit kokosnoot en jojoba. Het bevat ook biologische tea tree etherische olie, arctische zwarte bessenzaadolie en biologische rozenbottelzaadextract. Deze gezichtsolie werkt als een ultralicht serum op de huid en helpt oneffenheden te voorkomen.

Door de lichte textuur van de olie kun je het makkelijk aanbrengen en goed uitsmeren op de huid. Het voelt olieachtig op je gezicht maar niet vet gevoel en langzamer trekt de olie goed in de huid. Mijn huid voelt heerlijk glad, zacht en soepel. Heerlijk! Het serum kan ook gemengd worden met de gezichtscrème. 2020-Flow-Cosmetics3ab FLOW Cosmetics – Detox Oil Zuiverende gezichtsolie met teatree is een heel fijne gezichtsolie die niet vettig aanvoelen. Ik ben heel erg tevreden over. Het wordt een van mijn favoriete gezichtsolie. Na het reinigen van je gezicht kan je S`morgen en S`avond gebruiken en onder een dag/nachtcrème. Het voelt je huid de hele dag heerlijk zacht aan. Deze gezichtsolie is geschikt voor alle huidtypen, vooral voor vette huid. De verpakking van dit product is recyclebaar (zero waste). FLOW Cosmetics Detox Oil Zuiverende gezichtsolie met teatree is te bestellen op de webshop FLOWCosmetics


Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply corrina

  Ik kende het merk niet maar zal eens in de gatenhouden. Dank voor mooie blog erover

  02 April 2020 at 21:40
 • Reply Tessa

  Dat klinkt goed. Zelf gebruik ik geen gezichtsolie omdat mijn erg gevoelig is
  Tessa´s last blog post ..Preview: Bloom Baby, Bloom! essence trend edtion

  02 April 2020 at 16:02
 • Reply Felice Veenman

  ik snap niet helemaal hoe die olie detoxt, is het een soort van reinigende olie?

  02 April 2020 at 13:06
 • Reply Lizette

  Zuiverende gezichtsolie, ik kende het nog niet. Lijkt me erg fijn als ik je blog zo lees. Fijn dat het niet vettig is.

  02 April 2020 at 12:49
 • Reply Caroline

  Wat een fijne producten heeft Flow Cosmetics, heb er ook al vaker over geblogd. Aanrader!

  02 April 2020 at 12:34
 • Reply rachel

  ik heb ook een teatree oil van de kruidvat en ben wel benieuwd of ze hetzelfde resultaat hebben 😀

  02 April 2020 at 11:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge