Follow:

Food friday : AWESOME Chocolate

2017 AWESOMEchocolade1aaaa
We love chocolate en je ook waarschijnlijk. Laatst ontving ik een pakketje met daarin AWESOME chocolate. De naam van de product klinkt al Awesome. Vandaag vertel ik meer hierover. Lees je mee


2017 AWESOMEchocolade1aaa
In het pakketje zitten er vijf smaakcombinaties AWESOME chocolate. De chocolate zitten in een awesome verpakking en elk variant heeft eigen patroontje. Hier word ik blij van. Op achterkant van de box lees je de ingrediënten. In elke box zit de chocolate in een plastic zakje.

2017 AWESOMEchocolade1ab
AWESOME Chocolate – Pecan Milk zit in blauw box met aztec patroontje. De pecannoot crunch gecombineerd met dikke laag Belgische melkchocolade proef je gelijk een knapperige maar zacht pecannoot en lekker melkchocolade. Heerlijk combinatie, je geniet ervan in je eigen Awesome wereld.

2017 AWESOMEchocolade1ad2017 AWESOMEchocolade1add
AWESOME Chocolate – Maple Pecan zit in een box met stripje design. Naast gevuld met met een dikke laag Belgische witte chocolade geniet je in deze chocolade een echte Amerikaanse ahornsiroop. Ik proef naast lekkere chocolade en knapperige stukjes pecannoot, ook proef ik een kleine stukjes suiker. De combinatie van deze chocolade echt verrassend lekker, zo lekker. Ik kan het hele zakje leeg opeten.

2017 AWESOMEchocolade1ae2017 AWESOMEchocolade1aee
AWESOME Chocolate – Almond Caramel & Sea Salt zit in box met zwart orange geel patroontje. In deze chocolade zit er een heel Almondnoot en een rijke smaakbom van witte chocolade met karamel en zeezout. Aaah i love deze combinatie…zo lekker!

2017 AWESOMEchocolade1af2017 AWESOMEchocolade1aff
AWESOME Chocolate – Cranberry Dark zit in vrolijk pink met Awesome rond patrootnje. Chocolade met cranberry heb ik ooit geproefd en ik herkend gelijk de smaak wanneer ik de naam van deze AWESOME Chocolate verpakking lees. Ik proef zoetzure smaak en pure chocolade. Ik ben dol op Pure chocolade maar deze combinatie is niet mijn smaak. Maar voor je die ver weg van huis en dan deze smaak juist aan vroeger denken. Een AWESOME herinneringen om terug te denken tijdens deze AWESOME Chocolate – Cranberry Dark

2017 AWESOMEchocolade1ac2017 AWESOMEchocolade1acc
AWESOME Chocolate – Macadamia milk zit in box vol met kleurig en Awesome tekeningen. Macadamianoten ben ik dop op en gecombineerd met melkchocolade proef je extra lekkerder. De hele Macadamianoot zit in een chocolade dus daarom zijn deze Awesome choloade heeft verschillende formaat dat hangt van Macadamianoten formaat. Je proef zeker de noot zelf en tegelijkertijd melkchocolade….hmmmm lekker! je geniet en verwen van deze grote bonk Awesome Macadamia milk. Lekker..lekker!

2017 AWESOMEchocolade1a
Als chocolade liefhebber ben ik erg blij dat ik deze AWESOME chocolade ontdek en mocht proeven. En de verpakking voel je al Awesome van. Alle varianten vind ik heerlijk vooral de Maple Pecan, Almond Caramel & Sea Salt, Pecan Milk. Ik kan alle zakje op een dag leeg opeten. Behalve de cranberry dark variant is voor mij persoonlijk niet mij smaak. Wat ik persoonlijk juist heerlijk is dat ze niet te zoet van smaak is. Per box heeft een inhoud van 100 ml. en het kost €1,99. Shop je ze dan bij de AH.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like