Follow:

Home : Badkamer make-over wishlist

 photo shutterstock_265469246_zpsw3eruw6b.jpg
Ongeveer 5 jaar al wonen wij in eigen gezinshuis en wij willen hier en daar wat opknappen. Gewoon alle kamers zoals woonkamer, keuken, kinderkamer en badkamer. Maar vandaag ga ik focus badkamer. Hieronder laat ik jullie zien badkamer make-over wishlist. Kijk je mee

Voor badkamer wil ik in een strak maar toch modern design hebben. Maar onze badkamer is klein en dus wasmachine, wasdroger, extra toilet en andere badkamer artikelen in een kamer. Toch probeer ik zelf bedenken hoe ik in kleine badkamer in mooi strak en modern design kan veranderen. Tijdens surfen naar badkamer artikelen heb ik op webshop Tegeldepot hieronder aantal artikelen voor badkamer make-over wishlist verzamelen :
 photo 2017tegeldepotNL_zpssq6whkff.jpg
Brons images : tegeldepot.nl

De bruine vloertegel en wandtegel in onze badkamer wil ik ooooh zo graag vervangen. Ik wil zo graag wit tegels zodat de kamer ziet er groot en fris uit. Voor vloertegels heb ik marble tegels en voor wandtegels Wandtegel mat wit gekozen. Voor wastafel heb ik kleine wastafel Yurok Wit in kleine formaat gekozen en spiegelkast met verlichting. Voor douche Wiesbaden Safety Glass Inloopdouche of Zijwand Wiesbaden Draaibaar. Voor de toilet heb ik hangtoilet gekozen zodat de vloer makkelijk schoon te maken en wij hebben altijd probleem dat de schroef loos is geworden. De spiegel verlichting staat natuurlijk in de wishlist.

Als ik naar de spullen voor badkamer hierboven, wil ik oohhh zo snel mogelijk onze badkamer make over krijgen. Ik fantaseer nu al dat onze badkamer al prachtig is geworden. Op tegeldepot.nl kan je online zelf ontwerpen. En je eigen ontwerp kan in 3D bekijken. Wat leuk is dat om eigen ontwerpen te bewonderen. Heb je ook badkamer make-over wishlist?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

Brons images boven : shutterstock.com

  
Dit artikel is samenwerken met webshop $ disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Kelly van Eeten

  Een regendouche is echt heerlijk! Zeker een aanrader 😉

  27 July 2018 at 20:47
 • Reply Kristof

  Wat je niet mag vergeten bij een inloopdouche is een goede en stevige elektrisch afzuiging. Als je dat niet hebt hangt heel je badkamer vol damp!

  18 April 2017 at 08:57
 • Reply Tania -

  Buiten de vloer ben ik best tevreden met onze badkamer. Ik zou graag mooie tegels hebben.
  Tania -´s last blog post ..Charlotte Tilbury | Lip Lustre in Unleash Me

  16 April 2017 at 20:53
 • Reply Lisette

  Town ik mijn huis kocht wist ik dat alles er hit moest en ik het zelf wou ontwerpen! Ben er zo blij mee. Ik heb castello Portugese tegels op de vloer en in de inloopdouche mozaïek tegeltjes en de rest van de muren zijn NIET betegeld maar geschilderd met badkamer verf. Ben er zo blij mee, het is veel meer een kamer dan alleen een wit strakke badkamer (past niet bij mij!) Nadeel aan badkamer: de prijs…. oef!
  Lisette´s last blog post ..Mijn missed abortion | Lizlovelife

  15 April 2017 at 15:48
  • Reply Dhini

   Iedere heeft eigen stijl en hier is half de muur en half tegels. Maar op de muur hier en daar schimmel..bah! Gelukkig hebben wij goed schimmel verwijder.

   15 April 2017 at 17:31
 • Reply Ilse van Kreanimo

  Wij hebben pas onze badkamer vernieuwd. We hebben een héérlijke inloopdouche met wandverwarming. Net als vloerverwarming, maar dan in de muur! Aanrader!

  15 April 2017 at 15:04
  • Reply Dhini

   Wat klinkt heerlijk zo`n badkamer. Dat wil ik ook hebben. Vloerverwarming is ideaal voor mijn koude voeten.

   15 April 2017 at 17:15

  Leave a Reply

  CommentLuv badge