Follow:

Home : Badkamer make-over wishlist

 photo shutterstock_265469246_zpsw3eruw6b.jpg
Ongeveer 5 jaar al wonen wij in eigen gezinshuis en wij willen hier en daar wat opknappen. Gewoon alle kamers zoals woonkamer, keuken, kinderkamer en badkamer. Maar vandaag ga ik focus badkamer. Hieronder laat ik jullie zien badkamer make-over wishlist. Kijk je mee

Voor badkamer wil ik in een strak maar toch modern design hebben. Maar onze badkamer is klein en dus wasmachine, wasdroger, extra toilet en andere badkamer artikelen in een kamer. Toch probeer ik zelf bedenken hoe ik in kleine badkamer in mooi strak en modern design kan veranderen. Tijdens surfen naar badkamer artikelen heb ik op webshop Tegeldepot hieronder aantal artikelen voor badkamer make-over wishlist verzamelen :
 photo 2017tegeldepotNL_zpssq6whkff.jpg
Brons images : tegeldepot.nl

De bruine vloertegel en wandtegel in onze badkamer wil ik ooooh zo graag vervangen. Ik wil zo graag wit tegels zodat de kamer ziet er groot en fris uit. Voor vloertegels heb ik marble tegels en voor wandtegels Wandtegel mat wit gekozen. Voor wastafel heb ik kleine wastafel Yurok Wit in kleine formaat gekozen en spiegelkast met verlichting. Voor douche Wiesbaden Safety Glass Inloopdouche of Zijwand Wiesbaden Draaibaar. Voor de toilet heb ik hangtoilet gekozen zodat de vloer makkelijk schoon te maken en wij hebben altijd probleem dat de schroef loos is geworden. De spiegel verlichting staat natuurlijk in de wishlist.

Als ik naar de spullen voor badkamer hierboven, wil ik oohhh zo snel mogelijk onze badkamer make over krijgen. Ik fantaseer nu al dat onze badkamer al prachtig is geworden. Op tegeldepot.nl kan je online zelf ontwerpen. En je eigen ontwerp kan in 3D bekijken. Wat leuk is dat om eigen ontwerpen te bewonderen. Heb je ook badkamer make-over wishlist?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

Brons images boven : shutterstock.com

  
Dit artikel is samenwerken met webshop $ disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like