Follow:

Food friday : Gigi Gelato Vegan ijscreme

2019-Gig-Gelato7a
Zomer is heerlijk weer als maar de temperatuur niet te warm is. En wat nog lekker is lekker ijsje. En de tropische temperaturen op komst: hou het hoofd koel met nieuwe vegan ijsjes van Gigi Gelato. Ik heb drie drie verschillende smaakcombinaties geproefd. Zijn ze lekker? Dan lees je in dit blogpost.

2019-Gig-Gelato7aa
Vegan trend
Nederlanders zijn steeds bewuster bezig met voeding. Dik 41 procent geeft aan een gezonder eetpatroon te willen en de vegan trend wordt alsmaar populairder. Voor de Nederlandse Ralph Barkmeijer (28) en de Italiaanse Zeno Tosoni (28), oprichters van Gigi Gelato, hét moment om iets op de markt te brengen wat er nog niet is: ijs zonder melk, zonder room en zonder eieren, maar wel met een volle, romige smaak. En daar zijn ze in geslaagd, want we kunnen je verzekeren: verschil met de ‘dierlijke’ variant proef je nauwelijks.

Maar wie is Gigi?
Gigi is de afkorting van de Italiaanse naam Luigi. En hoewel het gros van de Italiaanse mannen deze naam draagt, is het ijsjesmerk vernoemd naar Luigi Graziosi: een Italiaanse gelato maestro en professor aan de ijsschool in Rome. Hij is al meer dan dertig jaar met niets anders bezig dan ijs maken en heeft zelfs de Dalai Lama en chefkok van oud-president Obama in z’n klantenbestand. Niet zo gek dus dat Ralph en Zeno juist hem hebben gevraagd om ze te helpen bij de ontwikkeling van het ijsje.

Uniek recept
Gigi Gelato is 100 procent vrij van dierlijke producten en gemaakt van verse, koudgeperste groenten en fruit. Zo weet je zeker dat de frisse smaak blijft en vitaminen en mineralen niet verloren gaan. Daarbij bevatten Gigi’s geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen, zijn ze gluten- en lactosevrij, hoog in vezels en laag in vet. De combinatie van verse groenten en fruit, zonder toevoeging van melkproducten, maakt Gigi-ijsjes uniek.

Alle tekst komt uit het persbericht

2019-Gig-Gelato7aaa
Gigi Gelato ijsjes zijn lekker, ze zijn lekker zacht en romige smaak. Het is niet te zoet dat vind ik juist lekker, te zoet wordt ik misselijk van. Het proef het ijsjes lekker subtiele smaak van de fruit en de groenten. Het wordt mijn favoriete ijscrème vooral de Aardbei + blauwe bessen + biet en Mango + passievrucht + venkel. In elke verpakking zitten er drie ijsjes. Gigi Gelato is te koop bij Albert Heijn, Hoogvliet, Jumbo, Spar University en Crisp. Proef ze en ervaar zelf dat vegan ijs lekker én romig tegelijk kan zijn. Meet me, try me, love me!

De Gigi’s zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaakcombinaties:
• Aardbei + blauwe bessen + biet
• Mango + passievrucht + venkel
• Gember + sinaasappel + wortel

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like