Follow:

Hey Yum biologische zachte snoepjes

 photo 2016HeyYum1aaa_zpsycma1ydm.jpg
Vorig jaar ontving ik een paar snoepjes zakjes o.a. snoepjes YumEarth en Hey Yum. En vandaag blog ik hieronder over Hey Yum biologische zachte snoepjes. Benieuwd? Lees gauw verder


HEY YUM is een nieuw Deens merk biologische zachte snoepjes van hoge kwaliteit met een geweldige smaak. De makers willen consumenten een verantwoorde keuze bieden aan biologisch snoep in een modern jasje.
bron – bettercandy.nl

 photo 2016HeyYum1aa_zpsybhqaniq.jpg
Ik ontving drie zakjes Hey Yum snoepjes met verschillende smaken. De zakjes zier er cute en vrolijk uit met dat schattige en zeer goed geïllustreerd door de Deense designer Anders Arhøj.

 photo 2016HeyYum1addd_zpsi1nfbbr5.jpg
Magic Forest! Glutenvrij, Lactosevrij

Ingrediënten: Glucosestroop*, suiker*, honing* (5%), gelatine*, citroenzuur, fruitsap-concentraten (1,1%) van: appel*, vlierbes*, zwarte bes*, citroen*, en framboos*, natuurlijke smaakstoffen, curcuma-extract*, koolzaadolie*, algen-extract (spirulina platensis).
*=Biologisch

In deze Magic Forest! zakje van 100 gram zitten er verschillende vormpjes met verschillende kleuren. Deze snoepjes zijn zacht, niet te taai en niet te zoet. Mijn zoon vindt ze lekker.

 photo 2016HeyYum1accc_zpsvqdaru0k.jpg
Triassic Garden! Glutenvrij

Ingrediënten: Glucosestroop*, suiker*, honing* (5%), gelatine*, magere melkpoeder*, magere yoghurtpoeder* (1%), citroenzuur, vlierbessensap-concentraat, natuurlijke smaakstoffen, curcuma-extract*, algen-extract (spirulina platensis).
*=Biologisch

In deze Triassic Garden! zakje van 100 gram en er zitten verschillende dieren vormpjes met verschillende kleuren. Deze snoepjes zijn zacht en lekker combinatie van iets zoet en iets zuur. Ook vind mijn zoon deze snoepjes lekker en dat vind ik zelf ook.

 photo 2016HeyYum1ab_zpspy2mghsc.jpg
Sour Flower! Glutenvrij, Lactosevrij

Ingrediënten: Suiker* (37%), glucosestroop*, gelatine*, water, zetmeel*, citroenzuur, appelzuur, vlierbessensap-concentraat, natuurlijke smaakstoffen, curcuma-extract*, caramelsiroop*, algen-extract (spirulina platensis).
*= Biologisch

In deze Sour Flower! zijn er verschillende bloemen vormpjes met aantal verschillende kleuren. Alle bloem snoepjes zijn met suikers* (*= Biologisch) bedekt. Deze snoepjes zijn zacht en hebben zuur van smaak. Ik vind persoonlijk lekker want ik hou van zure snoepjes maar mijn zoon vindt ze ook lekker.

Van alle drie Hey Yum snoepjes vind Djess lekker en voor mij is de snoepjes Sour Flower! en Triassic Garden! lekkerder. Hey Yum snoepjes zitten in een zakjes van 100graam en het kost €2,40 per zak. Te bestellen op webshop bettercandy

Zijn jullie kinderen en je zelf ook dol op snoepjes?

  
Liefs
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like