Follow:

Food friday : Spread the peas broodbeleg

Spread the peas broodbeleg
Recent smeer ik mijn brood in de morgen en middag met broodbeleg “Spread the peas”. Eerlijk smeer ik mijn brood altijd met dezelfde broodbeleg zoals chocolade pasta, soms jam en pindakaas. Maar vandaag ga ik heerlijke broodbeleg spreads met een bron van vezels bloggen. Benieuwd? Lees gauw verder!

Spread the peas broodbeleg
Spread the Peas is een lekker zoet broodbeleg met al het goede van peulvruchten, gezoet met een beetje natuurlijke suikers uit honing en bereid met een flinke dosis liefde.

Het is altijd nieuwsgierig en benieuwd om nieuw food producten/merk uit te proberen. Een paar dagen terug kwam Judi, de eigenaresse en bedenker van de Spread the peas, is ze bij mij langsgekomen om de heerlijke spreads langs te brengen zodat ik ze kon gaan uitproberen. Ze nam drie smaken van de spreads the peas broodbeleg : kokosnoot, chocolade en kaneel. Dit broodbeleg is gemaakt van 56% peulvruchten die vol met vezels en eiwitten en met een beetje natuurlijke suikers uit honing gezoet. Dus suikers uit een natuurlijke bron. Hierdoor bevat de spread gezonde vezels en bevat het 50% minder suikers dan het andere zoete broodbeleg. Het is dus deze broodbeleg ook perfect voor gezinnen met kinderen die van een zoete boterham houden.

Spread the peas broodbeleg
Deze broodbeleg zit in een transparant plastic bakje. Op de label staan alle informatie over Spread the peas. Elke smaak heeft eigen kleurlabel. Eerst moest ik echt even aanwennen. Ja..als er nieuw dat moet je toch even aanwennen. De kaneel variant ruikt aanwezig maar niet vervelend en de smaak is lekker. De chocolade en de kokos variant smaak ook lekker. Alle drie variant heeft niet echt zoet van smaak. En dat hou ik ervan.

Spread the peas broodbeleg
Spread the Peas vind ik erg lekker. Mijn favoriete is de chocolade variant. Mijn zoon vind alle drie lekker. Het proef wel een kleine grove peulvruchten en dat vind ik juist lekker. De spreads the Peas zijn te koop bij de Jumbo bij de gekoelde vleeswaren, het kost € 2.49 per bakje ( 175g. ).

Heb je al Spread the Peas gekocht?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like