Follow:

Food friday : Twee nieuwe limited edition Milka-smaken

2021-Milka-Limited-Editie11a

Hoi..hoi..! Je eigen Milka chocoladereep bedenken én opeten? Daar had Nederland wel oren naar. Vorig jaar september riep Milka voor het eerst de hulp van Nederlanders in om een nieuwe Milka-smaak te bedenken. Er werd massaal gereageerd. Meer dan 60.000 mensen hebben hun unieke smaak ingezonden en daarvan heeft Milka de twee nieuwe smaken gekozen. De typisch Nederlandse smaken ‘Onze koffie date’ en ‘Ons appeltaart genietmomentje’ zijn als winnaars uit de bus gekomen. Niet zomaar twee smaken, maar smaken met een persoonlijk en bijzonder verhaal. De twee nieuwe chocoladerepen zijn vanaf vandaag als limited edition verkrijgbaar. De repen zijn niet alleen in Nederland verkrijgbaar, maar ook in 15 andere landen in Europa waaronder België en Frankrijk.De meest bijzondere en onvergetelijke momenten worden vaak gekoppeld aan een bepaalde geur of smaak. Voor Milka reden om Nederlanders te vragen om een Milka-reep te bedenken die hen herinnert aan een bijzonder moment. In totaal werden er 63.817 smaken ingezonden met 35.625 verschillende smaakcombinaties en 47.942 unieke namen. Uit al deze creaties koos Milka de twee winnende smaken wat resulteert in twee limited edition repen die niet alleen typisch Nederlands zijn, maar waar ook nog een mooi verhaal achter zit. Deze verhalen zijn terug te vinden op de achterkant van de verpakkingen.

Milka ‘Ons appeltaart genietmomentje’

2021-Milka-Limited-Editie11ac ‘Ons appeltaart genietmomentje’ De ‘Ons appeltaart genietmomentje’-reep heeft de smaakcombinatie appeltaart, speculaas en karamel en is ingezonden door de 22-jarige Lorenzo uit Den Haag. Zijn ingrediënten zijn niet willekeurig gekozen, maar komen uit de categorie grootmoeders geheimen.
“De geur van de heerlijke zelfgemaakte appeltaart van mijn oma laat mij altijd weer terugdenken aan fijne familiemomenten samen. Het geheime recept van oma waarin ze karamel en gekruide koek toevoegde, en die gezellige familiemomenten rond de tafel inspireerden mij voor deze nieuwe Milka-smaak.’’

Milka ‘Onze koffiedate’

2021-Milka-Limited-Editie11ab ‘Onze koffiedate’ De smaak ‘Onze koffie date’ is bedacht door de 27-jarige Annelize Wessels uit Zwolle en bestaat uit de smaken koffie en koekjes. Dé samenstelling voor haar favoriete moment van de dag.
“Na een lange intensieve dag smacht ik naar mijn favoriete momentje. Samen met mijn geliefde genietend op de bank. Het zijn deze heerlijke knusse avondjes die zorgen voor de meest tedere momenten en mij inspireerden voor deze nieuwe Milka-smaak.”

2021-Milka-Limited-Editie11a Samen met Djess heb ik deze Milka limited edition geproefd en wij vinden allebei erg lekker. Ze zijn niet te zoet en bijzonder smaak. De twee nieuwe chocoladerepen zijn vanaf vandaag als limited edition verkrijgbaar.

Naar welke smaak ben je benieuwd naar?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like