Follow:

Het Alfabet challenge perfum merken : L & M

2021-Perfum-LM11a

Hoi…hoi..! OMG! Ik ben erg laat om het alfabet perfume challenge te posten. Voordat dit jaar voorbij is ga ik non-stop dit challenge afmaken. Op youtube heb ik wel al review tot letter S & T gedaan. Vorige alfabet klik A, B & C , D & E , F & G, H & I, J & K. In deze blogpost ga ik letter L & M. Lees je meeL : Lalique “Le Parfum” (dames geur)

2021-Perfum-LM11abb Het merk begint met letter L heb ik voor het merk Lalique gekozen. Ik heb dit parfum nog nooit geroken. Ik las op FB group parfum dat als je je parfum koop maar nog nooit geroken, noem dat het Blind buys. Ik heb dus blind buy gekocht omdat ik dit perfum nog niet kende. Lalique Le Parfum van Lalique is een Amber geur voor dames.
TopNoten : West Indische Laurier, Roze peper, Bergamot
Middennoten: Heliotroop (Vanillebloem), Amandel, Jasmijn
Basisnoten : Vanille, Tonkaboon, Sandelhout, Patchouli
2021-Perfum-LM11ab Op mijn huid ruikt een klassiek geur. Ik vind het warm kruidig orientaals met een beetje zoet en zacht kruidig. Langzamer is zoetige geur goed aanwezig. Het blijft redelijk lang hangen.

M : Missoni “Missoni” (dames geur)

2021-Perfum-LM11ac Voor het letter M heb ik voor het merk Missoni gekozen vanwege de flacon. Ik vind het prachtig gekleurde flacon met goudachtige eromheen. Deze parfum stond in mij verlanglijstje. Ik ben heel erg benieuwd naar de geur. Eigenlijk alle parfums van andere merken ben ik heel erg benieuwd naar. Missoni “Missoni” is een Bloemig Fruitige geur.
Topnoten : Peer, Citroen, Bergamot, Italiaanse citroen
Middennoten: Bloemige Noten, Petalia, Arabische Jasmijn (Sambac)
Basisnoten : Tonkaboon, Ambroxan, Sandelhout
2021-Perfum-LM11acc Op mijn huid ruik ik deze geur naar zoet fruit geurtje. Voor mij is deze geur is niet zo bijzonder zoals de kleurrijke flacon. Ik verwacht het meer. De geur blijft redelijk goed hangen. 2021-Perfum-LM11aa Beide perfum vind ik lekker om elke af te wisselen. Op naar volgende letter en dat letter N & O.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like