Follow:

Food : Tilda Rice

Tilda Rice
Tilda, de Rolls-Royce onder de Basmati rijst, introduceert elf nieuwe smaakvarianten. Het gaat onder meer om de Pandan Jasmine rijst, Long Grain rijst en de Everyday rijst. Ook zijn er nieuwe smaken van de Tilda steamed Basmati. Vandaag lees je hier alles over

Over Tilda
Tilda was de eerste die meer dan 40 jaar geleden Basmati rijst naar Europa bracht. Het merk biedt onvoorwaardelijke kwaliteit en zet zich in om het hoge aanzien van Basmati rijst en het Tilda-merk wereldwijd in stand te houden.

Tilda Rice
Een paar dagen terug ontving ik vier Tilda rice vavn elf nieuwe smaakvarianten. Til­da Pan­dan jas­mi­ne ri­ce – Jasmijnrijst is ook wel bekend als Pandanrijst door het specifieke aroma. Til­da Pu­re & wild bas­ma­ti – Een unieke combinatie tussen het mysterieuse Oosten en het wilde Westen. Met de natuurlijke aroma’s van Tilda basmati en de exotische toets van Wild Rice kan je heerlijke gerechten klaarmaken. Til­da Co­conut steamed bas­ma­ti – Fijne basmatirijst verrijkt met de romigheid van kokosnoot. Klaar in 2 minuten. Til­da Egg fried steamed bas­ma­ti – Fijne basmatirijst met roerei.

Tilda Rice
In de magnetroon kook ik meestal de rijst in 19 minuten. De rijst is lekker. Toen ik in mijn land nog woonde, at ik drie keer per dag rijst. Maar nu eet ik niet elke dag rijst eten. Per week is verschillend soms twee keer per week, soms drie keer. In de middag eet ik wel soms rijst als lunch – rijst met goreng tempé met sambal en verse groenten. En vergeet niet kroepoek erbij. Lekker!

Tilda Rice
Tilda steamed Basmati is binnen twee minuten klaar. Handig zo`n kant en klare rijst.

Tilda Rice
Tilda rijst is lekker de steamed rijst is erg handig en gemakkelijk voor mensen die drukke leven hebben. Tilda rice zijn vanaf € 1,59 exclusief te koop bij Albert Heijn. Ben je al bekend met Tilda Rice?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like