Follow:

Fruit-tella lange jan dierenfamilie

 photo 2017Fruittella1a_zpsv1f8zukw.jpg
Snoeper ben ik niet maar mijn zoon wel. Alles wat zoet is, lust hij wel. Ik snoep niet alle snoepen. Maar ik vind het wel lekker de snoep die niet te zoet en die een beetje zuur smaak heeft. Vandaag snoep ik Fruit-tella snoepen, lees mee!

 photo 2017Fruittella1aa_zps8si6gbpx.jpg
Fruit-tella merk kende ik al toen ik klein was, alleen dan in gewone vorm (vierkante vorm geloof ik). Fruit-tella lange jan dierenfamilie zit in een zak met daarin maar liefs 20 zakjes met drie verschillende smaken. Fijn en handig zo de snoepje zit in de zakje want je kunt ze niet alleen om thuis lekker te snoepen maar ook om ze in je tas overal mee te nemen als je onderweg bent.

 photo 2017Fruittella1aaa_zpsedoiaggn.jpg

 photo 2017Fruittella1aaaa_zpspkqzjjbt.jpg
Deze snoepje vind ik lekker want de snoepje niet te zoet en lekker zacht. Ik kocht deze snoepje bij Kruidvat en hij is de actie €0,99 per zak (20 snoepjes).

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Bertine

  oh ik ben gek op snoep! deze ga ik binnenkort ook halen, goede tip!
  Bertine´s last blog post ..Op zoek naar wijdere tops

  03 March 2017 at 16:09
 • Reply Nienke

  Ah wat leuk! Ik at dit vroeger altijd toen ik klein was.
  Nienke´s last blog post ..Uit de pers: Artdeco spring collection 2017

  03 March 2017 at 12:14
 • Reply irma

  Oooo die ken ik gewoon nog van ‘vroeger’ haha 😀 Vond ze echt heerlijk! Zal eens kijken of ik ze nog kan vinden..
  irma´s last blog post ..Shoplog | Action

  03 March 2017 at 11:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge